Bli en del av vårt team

Är du redo för nästa steg i karriären? Kontorskraft är en IT leverantör som funnits i mer än 30 år och erbjuder IT-relaterade produkter, tjänster och lösningar för företag i Sverige. Vi levererar produkter från marknadens mest kända och etablerade varumärken såsom Microsoft, Xerox, Fujitsu, mm och anpassar lösningar till små och medelstora företags verksamhet som genererar effektivitet, tidsbesparingar, sänkta kostnader och en högre säkerhet.

Du är välkommen att skicka in en ansökan till oss, vi är intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor och rekryterar löpande. Skicka din ansökan till personal@kontorskraft.se.

Just nu söker vi

Konsult med säljande roll inom grafisk produktion

Kontorskraft är ett IT-företag i Stockholm som funnits i 30 år. Vi levererar IT-lösningar och dokumenttjänster till företag. Nu söker vi en grafisk konsult till området digitalprint/storformat/reklam med ansvar för försäljningen av både lösningar och utrustningar inom grafisk produktion.

Som grafisk konsult på Kontorskraft jobbar du både med den befintliga kundbas som du blir tilldelad och med nykundsbearbeting. Nykundsbearbetningen består både av uppsökande aktiviteter och att ta hand om de förfrågningar som når oss via olika kanaler.

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder, därför vill vi erbjuda dem tjänster som verkligen förändrar deras sätt att arbeta och påverkar deras verksamhet i positiv riktning. Som grafisk konsult ska du kunna presentera dessa lösningar på ett sätt som fångar kundens intresse och se de öppningar och möjligheter som finns i varje kund. Det är därför viktigt att du är lösningsorienterad och initiativtagande.

Du kommer i ditt dagliga arbete vara i kontakt med personer ute på företag, därför lägger vi stor vikt vid din förmåga att kommunicera och representera vårt företag. Vidare lägger vi stor vikt vid din förmåga att utvecklas och din vilja att lära dig. Vi tror att ett intresse för att lära sig branschen och viljan att ständigt förbättras är det som kommer att få dig att lyckas hos oss. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Som IT- företag är vi måna om att kunna erbjuda dig de verktyg du behöver för att effektivt utföra ditt jobb, vilket innefattar modernt affärssystem, arbetsstation, tjänstetelefon samt tjänstebil. Vi är ett familjärt företag och är måna om att du ska trivas i gruppen. Vi har regelbundet aktiviteter tillsammans för att stärka vårt team, vilket kan innefatta resor, middagar eller liknade. Vi tror att en bra gemenskap och arbetsgrupp där man delar med sig av sina kunskaper skapar ett team som man trivs i.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du har några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha erfarenhet från den grafiska branschen. Kanske har du tidigare erfarenhet som säljare inom detta segment eller så är du själv verksam inom den grafiska branschen/reklam/tryckeri och är nyfiken på att anta en ny roll. Vi vill att du i din ansökan hänvisar till någon typ av erfarenhet som visar att du har förståelse för verksamhetsområdet. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Följande är meriterande: Erfarenhet från tidigare säljroll i synnerhet inom B2B-försäljning, kunskaper inom IT och/eller dokumenthantering, egna kontakter inom branschen.

Vi rekryterar löpande. Skicka din ansökan till personal@kontorskraft.se

Bifoga CV och personligt brev, alternativt videopresentation.

Skriv ”Konsult inom grafisk produktion” i ämnesraden.

Lösningsorienterad Account Manager

Kontorskraft är ett IT-företag i Stockholm som funnits i 30 år. Vi levererar IT-lösningar och dokumenttjänster till företag. Nu söker vi en Account Manager till vårt säljteam inom dokumenthantering.

Som Account Manager på Kontorskraft jobbar du både med den befintliga kundbas som du blir tilldelad och med nykundsbearbeting. Nykundsbearbetningen består både av uppsökande aktiviteter och att ta hand om de förfrågningar som når oss via olika kanaler.

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder, därför vill vi erbjuda dem tjänster som verkligen förändrar deras sätt att arbeta och påverkar deras verksamhet i positiv riktning. Som Account Manager ska du kunna presentera dessa lösningar på ett sätt som fångar kundens intresse och se de öppningar och möjligheter som finns i varje kund. Det är därför viktigt att du är lösningsorienterad och initiativtagande.

Du kommer i ditt dagliga arbete vara i kontakt med personer ute på företag, därför lägger vi stor vikt vid din förmåga att kommunicera och representera vårt företag. Vidare lägger vi stor vikt vid din förmåga att utvecklas och din vilja att lära dig. Vi tror att ett intresse för att lära sig branschen och viljan att ständigt förbättras är det som kommer att få dig att lyckas som Account Manager hos oss. Till din hjälp har du ett team av kunniga tekniker, medarbetare som arbetat inom företaget i flera år och utbildningsmaterial. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Som IT- företag är vi måna om att kunna erbjuda dig de verktyg du behöver för att effektivt utföra ditt jobb, vilket innefattar modernt affärssystem, arbetsstation, tjänstetelefon samt tjänstebil.

Vi är ett familjärt företag och är måna om att du ska trivas i gruppen. Vi har regelbundet aktiviteter tillsammans för att stärka vårt team, vilket kan innefatta resor, middagar eller liknade. Vi tror att en bra gemenskap och arbetsgrupp där man delar med sig av sina kunskaper skapar ett team som man trivs i.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Följande är meriterande:

Erfarenhet från tidigare säljroll i synnerhet inom B2B-försäljning, kunskaper inom IT och/eller dokumenthantering.

Vi rekryterar löpande. Skicka din ansökan till personal@kontorskraft.se

Bifoga CV och personligt brev, alternativt videopresentation.

Skriv ”Account Manager” i ämnesraden.