Ska man leasa sin skrivare eller köpa den? Det finns för- och nackdelar med båda alternativen men de allra flesta tjänar på olika sätt på att hyra skrivaren. Nedan har vi listat 5 anledningar till att välja att hyra sin skrivare.

1. UP-TO- DATE

Genom att hyra din skrivare försäkrar du dig om att du alltid har en utrustning med modern teknik som passar de behov du har för stunden. När hyresavtalet är slut kan du byta till en nyare skrivare genom att förnya avtalet, i vissa fall kan man också uppgradera skrivaren under avtalets gång.

2. INGA OFÖRUTSÄGBARA AVGIFTER

Du betalar en fast avgift per månad. Väljer du att hyresavtalet ska innehålla både service och förbrukning vet du exakt vilka kostnader du kommer ha under året. Du slipper en negativ överraskning i form av dyr faktura om något i skrivaren går sönder.

3. BÄTTRE CASH-FLOW

Företaget får ett bättre cash-flow eftersom du slipper ligga ute med pengar för skrivaren. Du behöver heller inte avskriva ditt köp eftersom det är ett hyresavtal.

Få en offert på skrivare

4. DU BLIR MER KONKURRENSKRAFTIG

Genom att hyra sin utrustning kan även mindre företag ha råd med sådan teknik som annars kräver större budget. På så sätt kan ett mindre företag ta upp kampen med de större förtegen om kunderna.

5. DEDIKERAD PARTNER

När du hyr en skrivare genom en Print- partner får du oftast en kontaktperson som känner till dina behov. Du får reda på nya verktyg som finns på marknaden så att din utskriftsmiljö blir så optimerad som möjligt och bidrar till ökad produktivitet.