Microsoft har verkligen utvecklat sina produkter de senaste åren. Word, Excel och PowerPoint fortsätter vara program som de allra flesta företag och privatpersoner använder men skillnaden ligger i hur man använder dem och att Office numera är så mycket mer än bara de traditionella Office-programmen.  Office 365 som konceptet heter erbjuder företag att arbeta på ett helt nytt sätt, vet man hur man bäst utnyttjar produkten kan man förändra hela sin verksamhet och hela sitt arbetssätt. För att göra det så tydligt som möjligt har vi listat 5 sätt på vilket Office 365 kan utveckla ditt företag:

Få tillgång till det bästa och senaste

Med Office 365 betalar ni ett fast pris som baseras på hur många användare ni är, det gör att är ni ett litet företag blir utgiften också i förhållande till det. Det möjliggör för små företag att ha råd med samma teknik och säkerhet som större organisationer. Få tillgång till kommunikationsverktyg, de senaste versionerna av Office-programmen, projektverktyg och lagringsutrymme i en och samma tjänst. Eftersom det är en molntjänst uppdateras programmen automatiskt utan en massa krånglig administration.

Flexibla och platsoberoende möten

Office 365 ger dig Skype for Business som är ett verktyg för onlinekommunikation. Genom Skype kan du chatta, ringa och ha videosamtal. Det är enkelt att bjuda in flera personer till ett möte och genom ett par klick kan du dela din skärm så att du kan visa en presentation eller arbeta tillsammans. Skype fungerar även med dem som inte har det installerat, du behöver bara skicka en länk. Alla möten människor emellan kan inte ersättas av onlinemöten men många kan det. Du kommer att spara både tid och pengar i form av transportkostnader.

Du är inte låst till kontoret och datorn

Idag förväntas man vara uppkopplad och tillgänglig på ett helt annat sätt än tidigare. Kunder kräver snabb respons och förväntar sig en flexibel partner. Med Office 365 har du tillgång till alla dina filer och kommunikationsverktyg i alla enheter. Du kan alltså redigera ett dokument direkt i mobilen, få tillgång till email och kalender och använda alla kommunikationsverktyg som ingår (Skype, Yammer) oavsett var du befinner dig. Smidigare kan det inte bli.
Office 365 för företag

Samarbete på en ny nivå

Office 365 är lika med samarbete, det är hela grundtanken med produkten. Office 365 gör det möjligt att redigera dokument samtidigt, dela filer internt och externt med endast ett par klick, och bygga upp projekt med arbetsgrupper där allt material och all kommunikation samlas på ett och samma ställe. Du kommer också märka att med bättre kommunikationsverktyg minskar inkorgens storlek, istället kan ni kommunicera via Skype eller Yammer. Genom ett ökat och förbättrat samarbete kan ditt förtag ta till vara på all den kunskap ni redan har och växa tillsammans.

Säkerhet i toppklass

Kanske känns det lite läskigt att anställda kan dela filer till höger och vänster, ha åtkomst till allt var de än befinner sig, och så vidare. Det är inget problem, du kan ställa in den säkerhet du behöver, vill du inte att ett mail ska kunna vidarebefordras kan du lägga in den säkerhetsspärren, är det endast någon kollega som ska kunna redigera ett dokument ställer du in det med. Precis så öppet som Office 365 är precis så säkert är det också. Office 365 erbjuder företag i alla storlekar den typ av säkerhet de behöver. Dessutom, med Office 365 slipper du oroa dig för att förlora viktiga dokument eftersom du kan spara allt i molnet.

Läs mer om Office 365 eller be om ett prisförslag direkt!