08 – 587 196 00

Energiknippe med mycket driv? Se hit!

Är du en person som brinner för att skapa, utveckla och vårda kundrelationer? Drivs du av att skapa kundnytta och gillar att arbeta självständigt? Då är detta en roll för dig!

Kontorskraft är verksamma inom affärsområdena IT, print, telefoni och konferens som idag är vitala delar av att en verksamhet ska fungera. Digitaliseringen är ett faktum och vi vill hjälpa företag att hänga med i utvecklingen – det kan bli din roll att berätta för dom hur.

 

Tjänst: Tillsvidareanställning 100 % med 6 månader provanställning

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Stockholm

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

 

Om tjänsten

Som Account manager hos oss är din främsta uppgift att träffa nya kunder, vidareutveckla dessa affärsrelationer och skapa din egen kundbas. Du kommer att vara ansvarig för hela försäljningsprocessen samt att vårda och vidareutveckla relationen tillsammans med dina kunder.

Du kommer att arbeta med försäljning inom alla våra affärsområden – IT, print, telefoni och konferens. Ditt dagliga arbete kommer inledningsvis till stor del bestå av nykundsförvärv – prospektering, mötesbokning och att skapa affärsmöjligheter. Du kommer även ha ett tätt samarbete med vår marknadsavdelning för att få förståelse för hela kundresan och arbetet tillsammans för att nå våra affärsmål.

Tjänsten innefattar mycket eget ansvar där du som säljare planerar dina dagar, sätter upp tydliga mål och genomför ditt arbete på egen hand för att nå individuella samt gemensamma målsättningar som satts upp.

Krav och personliga egenskaper

Vi söker dig som är tävlingsinriktad, framåt och är beredd att ta i och arbeta hårt och målfokuserat. Tillsammans med försäljningsteamet kommer du vara en viktig spelare i att driva Kontorskrafts tillväxt framåt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljningsarbete inom liknande affärsområden och ser positivt på att du är med och bidrar till utveckling och förbättring av försäljningsprocessen.

För att briljera i rollen som Account manager hos oss ser vi att du som person är social, lyhörd och duktig på att skapa förtroende hos människor du möter. Du är van vid att arbeta i högt tempo, är lösningsorienterad och triggas av nya utmaningar.

Vi på Kontorskraft ser oss som ett lag och det är därför viktigt att du ser dig själv som en lagspelare. Dina arbetsuppgifter kommer sträcka sig från försäljning till att vara delaktig i utförande av projekt och uppföljning. Därför är det viktigt för oss att du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma målsättningar.

 

Övriga krav

  • Gymnasial examen
  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning (meriterande inom IT)
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Vilka är vi på Kontorskraft?

Kontorskraft har funnits i 30 år vilket gör att det finns en stabil grund att stå på. Vi ser positivt på personlig utveckling inom företaget och stöttar gärna med vidareutbildningar, kompetensutveckling eller annan förändring som hjälper dig att utvecklas professionellt.

Vi vill att våra medarbetare ska känna en familjär känsla när man arbetar hos oss och att vi tillsammans gör vårt bästa för att våra kunder och kollegor ska må bra i sin arbetsvardag.

 

Så, gillar du sunt förnuft, hårt jobb och en bulle emellanåt? Då har du kommit rätt.

Skicka in en ansökan till personal@kontorskraft.se redan idag så hör vi av oss inom kort. Bifoga:

  • CV
  • Personligt brev

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok