08 – 587 196 00

Skydda er företagsdata

Med Den moderna arbetsplatsen ser vi till att skydda:

  • Användarnas identiteter
  • Företagets enheter (datorer,mobiler,surfplattor)
  • Känslig företagsdata
  • E-post

Vi har gått in i en ny era där hybridarbete blivit en del av vardagen för majoriteten av alla företag.  Att kunna arbeta mer flexibelt har inneburet ett flertal fördelar men har också orsakat större säkerhetsrisker.

De flesta företag är medvetna om behovet att skydda sig mot säkerhetshot. Men i takt med att skyddsåtgärder vidtagits har även cyberattackerna blivit både fler och mer sofistikerade. Det är dessutom inte längre bara stora enterprise företag som är i riskzonen, i själva verket är även mindre företag utsatta – främst för att de inte är lika benägna att skydda sig.

Kontorskraft erbjuder er en säker digital arbetsplats som skyddar ert företag mot cyberhot.

Klicka här för att ladda ner offert

Jobbar ni i Microsoft 365 idag?  Kontakta oss för en kostnadsfri säkerhetsbedömning av er Microsoft 365 miljö.

 Tryck på knappen nedan för att fylla i formulär!

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer? Ring oss på 08 – 587 196 00 eller lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra rådgivare dig !

Välj ”Den moderna arbetsplatsen”

Den moderna arbetsplatsen är en tjänst som ger dig en Microsoft 365 licens + support. Med det sagt behöver ni aldrig oroa er när ni kör fast i något av Microsofts verktyg. Vi hjälper er när ni behöver.

DEN MODERNA ARBETSPLATSEN

Vilka är Kontorskraft?

Kontorskraft har i över 35 år levererat skrivarlösningar till företag över hela Sverige. Vi är stolta Xerox-partner och har erfarenhet och expertis att hitta rätt lösning för olika företag och verksamheter med olika behov och förutsättningar.

Vi vet att rätt lösningar ger ökad produktivitet, reducerade kostnader och förbättrad effektivitet i verksamheten vilket i längden leder till ökad lönsamhet.

Vi drivs av att hitta en lösning som passar just er, och att ni känner att ni gör en trygg och bra affär som är anpassat efter era förutsättningar.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok