Med Creative Clouds for teams får små och medelstora företag tillgång till Adobes senaste program så att de kan skapa och samarbeta på ett optimalt sätt. Dessutom får administratörer och IT-personal den kontroll de behöver för enkel distribution och licenshantering då alla licenser går under ett och samma avtal.

Många företag sitter idag med enskilda licenser. Du kanske känner igen dig i att du och dina kollegor arbetar i olika versioner av programmen eller att du inte alltid har tillgång till de senaste verktygen? För IT personal innebär licenshanteringen merkostnader och merarbete då hanteringen ofta är krånglig. Lösningen heter Creative Clouds for teams. Observera att det är en molntjänst men att du fortfarande kan arbeta offline med programmen installerade på din dator.

Adobe creative cloud

Nedan har vi samlat 10 anledningar för dig att gå över till Creative Clouds for Teams redan nu:

1. Öka produktiviteten med det senaste från Adobe. Ge ditt team ett snabbare och effektivare arbetsflöde med åtkomst till de senaste versionerna av Adobes kreativa program som Photoshop CC och Illustrator CC, plus uppdateringar så snart de släpps.

2. Samarbeta effektivare. För varje licens i den fullständiga prenumerationsplanen ingår 100 GB lagringsutrymme i molnet – fem gånger mer än med ett medlemskap för enskilda användare – för fildelning, versionshantering och tillgång till alla projekt, när som helst.

3. Förbättra teamets kreativa färdigheter. Få tillgång till hela biblioteket av videokurser som gör det enkelt att lära sig nya program.

4. Få personliga supportsessioner med våra produktexperter. Har du frågor? Vill du lära dig något nytt? Med Adobe Creative Cloud for teams följer två kostnadsfria personliga samtal med en Adobe-produktexpert per användare och år.

5. Få tillgång till ett högklassigt bibliotek med förvaltade resurser. Ge ditt team kostnadsfri tillgång till över 30 000 förvaltade resurser i Creative Cloud Market, tillgängliga både via dator och mobila enheter.

6. Skapa och samarbeta var som helst. Ditt team kan arbeta var som helst och när som helst med helt nya mobilappar som är nära integrerade med Adobes senaste kreativa verktyg.

7. Håll budgeten. Våra årsplaner ger flexibilitet och stabilitet. Skaffa licenser för Adobes hela kollektion av kreativa verktyg eller kanske bara ett enda program, till exempel Photoshop CC, för ett lågt och förutbestämt pris.

8. Förenkla hanteringen av programvaror. Lägg till nya eller fördela om licenser när som helst med den lätthanterliga Admin Console, och driftsätt program och uppdateringar efter behov med Creative Cloud.

9. Upptäck kreativa talanger med Adobe Creative Talent Search. Hitta de bästa formgivarna, illustratörerna, konstnärerna och andra kreatörer med Creative Talent Search i Behance, en rekryteringsfunktion i Creative Cloud for teams.

10. Ligg i framkant när det gäller kreativ innovation. Creative Cloud for teams blir bara bättre och bättre. Se till att ditt team ligger steget före och hela tiden flyttar fram gränsen för vad som är möjligt.

 Se själv vad du kan göra med Creative Clouds for teams:


Kontorskraft hjälper dig med att komma igång. Vi har personal som är certifierade försäljningsspecialister inom Creative Cloud for teams.

Dessutom kan du enkelt komma igång och testa med enbart en licens och sedan öka vid behov. Ring oss så förklarar vi hur det fungerar! 08-587 196 00