För väldigt många företag ligger det dagliga fokuset på att helt enkelt sköta sin business och hålla kunderna nöjda, och så ska det vara. Men det är samtidigt viktigt att inte glömma det som påverkar er verksamhet på lång sikt. Det finns vissa frågor som man med jämna mellanrum bör ställa sig: Hur har marknaden förändrats? Om du jämför dig med dina konkurrenter, hur står du dig då? Har du det som krävs för att vara med i matchen även i framtiden?

Många gånger finner du svaren på frågorna genom att se till vilken teknik du använder och hur väl den matchar de behov som dina kunder har. Det är svårt att hänga med om man inte har den teknik som krävs. En ny skrivare kostar, men i längden är det oftast värt investeringen. Nedan listar vi 4 anledningar till att du ska välja att uppgradera din produktionsskrivare.

Misstag äter upp din budget

Hur många prover om dagen slänger du i papperskorgen? Förmodligen ganska många. Visst är det omöjligt att alltid göra rätt från början och aldrig slänga något, men med stor säkerhet skulle du kunna minska ditt pappersspill, tonerspill och tidsspill! Om du använder äldre teknik hör det till vardagen att behöva jobba en del med anpassningar, färgdensiteten, inställningar beroende av papprets egenskaper, och så vidare. Du kommer förmodligen aldrig ifrån det men nyare modeller har många verktyg som underlättare automatiseringen av inställningar i din skrivare så som automatisk registrering fram- och baksida. Som exempel kan nämnas Xerox Colour C60/C70 som med verktyget SIQA möjliggör enkel justering av bildkvaliteten och låter dig skapa en enhetlig färgtäthet. Vad du behöver är med andra ord teknik som minskar upprepade provtryck, återkommande justeringar och manuella ingrepp.

Prispressen minskar dina marginaler

Du känner säkert igen dig i att behöva få ut fler jobb snabbare och att inte kunna sätta den prislappen du egentligen behöver. Konkurrensen gör att det blir en pristävling som ibland är svår att vinna när du ställs mot webbaserade företag med stora kundbaser och små marginaler. Genom att satsa på ny teknik har du möjlighet att sticka ut från mängden och erbjuda dina kunder något de är beredda att betala för. Leverera toppkvalitet till dina kunder och ta betalt för det. Och när det kommer till de mindre jobben, se till att du har automatiska arbetsflöden som gör att du snabbt kan få ut jobben utan tidskrävande arbetsmoment som gör att det inte lönar sig.

Xerox produktionsskrivare

Xerox® Colour C60/C70 Printer är ett exempel på en produktions-skrivare med automatiska justeringar och arbetsflöden. Gör mycket mer på mindre tid!

Du tackar nej till jobb du egentligen klarar av

Tillhör du dem som önskar att dygnet hade fler timmar? Då kanske du också känner igen dig i att behöva säga nej till en del jobb för att du helt enkelt inte hinner. Ju äldre teknik du har desto mer tidskrävande är förmodligen ditt arbete. Återigen…automatisering och förenklade arbetsflöden, det är det som kommer skapa tid och lyfta din produktion. Bara en så enkel sak som att kunna spara inställningar från tidigare jobb gör att upprepade jobb går att få ut mycket snabbare. Att  kunna printa i snabb hastighet oavsett papper är ytterligare en sak som nyare modeller klarar mycket bättre.

Din teknik klarar inte av alla typer av förfrågningar

Det kanske har hänt att du fått en förfrågan om ett jobb som du inte haft tekniken att utföra, eller att du skulle ha kunnat utföra det men inte haft tekniken att leverera jobbet tillräckligt snabbt. Om ett jobb är allt för tidskrävande och kräver allt för många manuella ingrepp står inte din insats i relation till det pris du kan ta. Med rätt teknik kan du göra mycket avancerade jobb men fortfarande hålla den produktivitet och effektivitet som krävs för att det ska vara lönsamt.

Teknologin utvecklats ständigt, mycket av det som tidigare var dyra tillval kommer nu som standard på nya modeller. Det kommer ständigt nya verktyg som skulle kunna få dig att sticka ut från mängden. Kontakta oss och berätta om hur din situation ser ut idag och hur du önskar att det skulle vara.