Helhetslösning som skapar arbetsro

Kontorskraft är en IT partner i Stockholm med fokus på totalansvar och helhetslösningar gällande IT- drift, IT- support samt verksamhetsutvecklande IT- lösningar så som Office 365, Azure samt olika IT-tjänster kopplade till dokumenthantering.

Vi erbjuder IT-support till fast pris. Det innebär att ni har tillgång till obegränsad drift och support till ett förutbestämt fast pris. Priset baseras på vilken utrustning och funktionalitet ni vill ska ingå i supportavtalet. Vi tar betalt för att det fungerar, inte tvärtom. Ett supportavtal med vår helhetslösning som går under namnet Safe IT ger er som kund mervärden i form av ökad driftsäkerhet och högre tillgänglighet.

Vi har fokus på att lösa problem permanent så att de aldrig uppstår igen. Vi utför preventiva åtgärder så att små problem aldrig får en möjlighet att utvecklas till stora. Vi och ni har samma mål, det ska vara så lite problem som möjligt. Det ligger i vårt intresse att er IT miljö är i bästa möjliga skick eftersom vi inte tar betalt varje gång vi är på plats. Vi löser det mesta remote, vilket innebär att vår IT-support är platsoberoende. Vi hjälper dig var du än befinner dig.

Vi har hållit på med detta i över 30 år och samlat erfarenheter från kunder inom olika branscher, därför vet vi på förhand vilka problem som kan uppstå. Det gör att vi i uppstartsfasen identifierar alla kända och för er ännu okända problem och åtgärdar dem. Väl utarbetade rutiner och processer för drift och support gör att vi kan leverera support på hög nivå.

Upplever du nedan problem på ditt företag? Klicka på varje box för att se vår lösning.

Du arbetar i en omodern IT- miljö

Vår lösning:

Vi tar dig till nutiden. Vi ger dig tillgång till dina filer, e-post och progam var du än befinner dig. Dessutom får du alltid den senaste versionen av alla officeprogram. Allt till en fast månadskostnad!

Du har höga och oförutsägabara kostnader

Vår lösning:

Genom våra IT-lösningar betalar du ett fast pris oavsett vad som händer. Priset anpassas efter de krav du ställer och efter storleken på ditt företag. Få kontroll över din IT-budget och sänk kostnaderna.

Din IT-struktur är känslig och säkerheten låg

Vår lösning:

Låt oss se till att din säkerhet är förstklassig. Istället för att vara beroende av egna servrar och gammalmodiga backup-lösningar ser vi till att du aldrig behöver ora dig för att systemet ska krascha.

Medarbetare har olika / gamla versioner av programvara

Vår lösning:

Vi erbjuder dig att alltid ha tillgång till det allra senaste. Vi ser också till att användarna arbetar med samma versioner av olika program. Du slipper lägga tid på hanteringen av licenser.

Det tar långt tid att få service och support

Vår lösning:

Vi arbetar förebyggande för att du ska slippa IT- relaterade problem. Om ett problem trots allt skulle uppstå besvarar vi ditt samtal direkt. Vi löser det mesta remote för att du ska få hjälp snabbast möjligt.

Du är bunden till kontoret för att utföra vissa uppgifter

Vår lösning:

Idag förväntas man vara mobil och kunna lösa uppgifter utanför kontoret. Genom våra tjänster får du tillgång till hela kontoret varsomhelst och närsomhelst.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan erbjuda ditt företag.

Ring: 08-587 196 00
Epost: sales@kontorskraft.se