08 – 587 196 00

Är du vårt nästa tillskott?

Är du en digitalisering- och Microsoft 365 fantast? Då är detta en tjänst för dig. Vi söker just nu efter någon med spetskompetens inom Microsoft 365 som vårt nya tillskott till teknik-teamet.

Tjänst: Tillsvidareanställning 100 % med 6 månader provanställning

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Utgångspunkt Stockholm, men resor i hela Sverige kan förekomma.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Om tjänsten

Din roll som It-tekniker med inriktning på M365 kommer innebära att du dagligen hjälper våra kunder i deras digitala utmaningar i Microsoft 365 samt utför arbete som optimerar deras Microsoft miljöer. Du kommer även vara ansvarig för förändringsförfrågningar eller avancerad felsökning inom Microsofts molntjänster.

Du kommer att ha en viktig roll i vårt leveransteam och ha ett tight samarbete med vårt säljteam för att ge rådgivning och ta fram lösningsförslag till både nya och befintliga kunder.

Vid implementation av lösningar inom Microsoft 365 kommer du vara projektansvarig och ansvara för förstudie tillsammans med kund och rådgivare, planeringsfas samt genomförande/implementering.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Kundsupport via telefon/mail och på plats hos kund
 • Driva och implementera projekt inom Microsoft 365 molntjänster
 • Hantering av tjänster som Autopilot, Intune, Azure, AD-join
 • Mobile Device Management samt Mobile Application Management
 • Scripthantering
 • Dokumentation och uppföljning

Krav och personliga egenskaper

För att briljera i rollen ser vi att du som person har lätt för att ta egna initiativ, arbeta självgående och drivs att hjälpa människor att optimera och utveckla deras digitala arbetssätt. Du har god teknisk förståelse av Microsoft 365 tjänster och gillar att dela med dig av kunskap och insikter till kunder och kollegor.

Du är van vid att ingen dag är den andra lik, tycker om att djupdyka i komplexa tekniska frågor samt tar dig an dina arbetsuppgifter på ett systematiskt och strukturerat sätt.

Du bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta djupgående med Microsoft tjänster så som Exchange, SharePoint, Intune, Azure AD, Azure information protection, Conditional access, Azure MFA, Microsoft Defender. Vi ser gärna att du med dina tidigare erfarenheter kan hjälpa oss att vidareutveckla och förbättra vår egen verksamhet och arbetsprocesser.

Vi på Kontorskraft ser oss som ett lag och det är därför viktigt att du ser dig själv som en lagspelare. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma målsättningar.

 

Övriga krav:

 • Gymniasal examen (Fördel med teknisk inriktning)
 • 3 års erfarenhet inom Microsoft 365
 • Goda språkkunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
 • Meriterande om du tagit Microsoft certifieringar

 

Vilka är vi på Kontorskraft?

Kontorskraft har funnits i 30 år vilket gör att det finns en stabil grund att stå på. Vi ser positivt på personlig utveckling inom företaget och stöttar gärna med vidareutbildningar, kompetensutveckling eller annan förändring som hjälper dig att utvecklas professionellt.

Vi vill att våra medarbetare ska känna en familjär känsla när man arbetar hos oss och att vi tillsammans gör vårt bästa för att våra kunder och kollegor ska må bra i sin arbetsvardag.

Så, gillar du sunt förnuft, hårt jobb och en bulle emellanåt? Då har du kommit rätt.

Skicka in en ansökan till personal@kontorskraft.se så hörs vi vidare! Bifoga gärna:

 • CV
 • Personligt brev

 

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok