Vi skapar välmående IT-miljöer

Kontorskraft är en komplett IT- partner i Stockholm. Vi erbjuder IT- tjänster till små och stora företag. Vår tanke är att våra kunder ska kunna lägga sina resurser på det som är viktigt i deras verksamhet och låta oss sköta hela eller delar av IT-driften. I vårt ansvar ligger inte bara att installera och anpassa datorer, programvaror och övriga maskiner i företagets IT-system, utan vi ser till att företaget har en fungerande IT-miljö i sin helhet.

Vårt mål är också att våra kunder genom att samarbeta med oss optimerar hela verksamheten. Därför stödjer vi era affärsprocesser genom att se till att ni har en IT-miljö som gynnar er produktivitet och att ni har en plan som är kostnadseffektiv med förutsägbara utgifter.

Vill du veta mer om hur du kan finansiera våra IT-tjänster? Läs mer.

Få reda på hur molntjänster kan driva din verksamhet framåt: Ditt kontor i molnet

Är du intresserad av Office 365? Fyll i vårt formulär så skickar vi en offert till dig!

IT

IT- Support / Safe IT

Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om hela er IT-miljö så att ni istället kan fokusera på er kärnverksamhet. Målet för oss är att ni ska ha en IT-miljö där problem sällan uppstår och där ni vet vilka kostnaderna är. Därför arbetar vi förebyggande och transparent. Du betalar alltid en fast månadsavgift vilket gör att du inte får oönskade utgifter.

Läs mer om vårt erbjudande här: It drift /  IT- support

Vill du veta mer?
Ring: 08-587 196 00
Epost: sales@kontorskraft.se

Datorer och servrar till ditt företag

Vi säljer datorer och servrar samt tillbehör till alla märken. Vi är sedan långt tillbaka återförsäljare av datorer och servrar från Fujitsu, HP, Lenovo och andra ledande märken på marknaden.

När du köper en dator genom oss kan vi hjälpa dig med sådant som installation och överföring av information från din gamla dator. Vi vägleder dig även i valet av dator. Det är ingen självklarhet vilken dator varje anställd ska ha, vi kan plocka fram rätt dator till rätt person.

Vi har datorer av alla stora märken. Berätta för oss vilka behov ni har så letar vi fram en produkt som passar och till bästa möjliga pris.

Läs mer om val av datorer och servrar, eller kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal:

Telefon: 08-587 196 00

Epost: sales@kontorskraft.se

Bli mobil med Office 365!

Microsoft Office 365 är den optimala molntjänsten för både stora som små företag. Lagra och dela dokument gemensamt inom företaget med hög säkerhet för sekretessbelagd information. Det enda du behöver är en webbläsare, vilket betyder att du kan arbeta via telefon,  läsplatta eller dator.

Office 365 innehåller alltid den senaste versionen av Office programmen, Exchange och SharePoint. Med den fasta månadsavgiften slipper du investera och hantera dyra licens och hårdvarukostnader.

Läs mer om Office 365 här, eller kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst samtal, så berättar vi mer!

08 – 587 196 00

sales@kontorskraft.se

SharePoint – intranät för ditt företag

Genom SharePoint kan du ge personalen på ditt företag ett intranät där personalen vill vara. Ni kan på ett tydligt och användarvänligt sätt kommunicera med varandra, samarbeta och dela dokument och idéer. SharePoint fungerar också utmärkt för att skapa projektplatser där du kan arbeta både i grupp och enskilt.

Genom SharePoint får du ett verktyg för:

  • Samarbete
  • Informationshantering
  • Dokumenthantering
  • Arbetsflöden

Läs mer om SharePoint!

Programvara och licenser

Vi har all den programvara och alla de licenser som ditt företag behöver. Val av licenser kan spela en stor roll för ditt företags ekonomi, IT- säkerhet och effektivitet. Vi guidar dig igenom olika alternativ för att hitta de bästa licenserna för de behov ditt företag har. Vi hjälper gärna till med installation och support kring produkten.

Exempel på programvara och licenser du kan köpa via oss:

Microsoft server licenser

Virusprogram så som Panda och Kaspersky

Adobe Creative Cloud for Teams

Adobe individuella program (Photoshop, Indesign, etc.)

Adobe Acrobat XI Pro

Office 365

Safecom

Läs mer om programvara och licenser eller kontakta oss och berätta om ditt företag så kan vi vägleda i val av licenser

sales@kontorskraft.se

 

Så får du flexibel serverkapacitet

När du väljer molntjänster eller hosting hos Kontorskraft tar vi över ansvaret för driften av dina applikationer och ser till att du betjänas av en server med rätt kapacitet. Dessutom behöver du inte bekymra dig för backup.

Du slipper själv investera i en server och betalar bara för den plats du utnyttjar. Såväl server som program uppdateras utan att du behöver sköta bevakningen och när du själv vill ändra något vänder du dig bara till oss så ordnar vi det.

Börja gärna med att lägga över e-posten i molnet för att uppleva hur det känns. Du har kanske varit med om dagar när din e-postserver inte fungerat och vill slippa det problemet i framtiden.

Ring 08-587 196 00 eller maila sales@kontorskraft.se så berättar vi mer!

Eller läs mer om våra molntjänster här.

Nätverkslösningar för företag

Kontorskraft erbjuder nätverkslösningar för små och stora företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer.

Vi gör allt från att koppla samman nätverk på olika fysiska platser till att konfigurera servrar, datorer och skrivare. Genom vår hjälp får ditt företag ett nätverk med hög säkerhet och tillgänglighet som underlättar det dagliga arbetet på företaget.

Läs mer om hur vi kan optimera ditt kontorsnätverk.