PROFESSIONELLA DATORER TILL DITT FÖRETAG

Kontorskraft har ett stort utbud av hårdvara från ledande varumärken på marknaden, så som Microsoft, Fujitsu, HP och Lenovo. Tack vare vårt mångåriga samarbete med olika leverantörer kan vi erbjuda attraktiva priser på datorer och servrar.

Kontorskraft kan hjälpa ditt företag att välja rätt typ av datorer till de anställda med utgångspunkt i de behov och det arbetssätt ditt företag har. Vi erbjuder våra kunder hjälp med installationen av nya arbetsstationer, det finns även möjlighet att teckna ett supportavtal om man önskar teknisk hjälp efter köpet.

Utvalda produkter

Surface Pro 4

Microsoft Surface 4
Lätt och Kraftfull

Datorn som är så pass lätt och smidig att du kan bära den med dig överallt samtidigt som den är tillräckligt stark för att vara den enda datorn du behöver. Omvandlas enkelt till en surfplatta. 12,3 tum högupplöst PixelSense™ skärm med hög kontrast vilket gör att det känns som när du läser på utskrivet papper.

Läs mer om produkten.

Surface Laptop

Surface laptop
Överlägsen prestanda

När du testat kommer du inte vilja ha något annat. Surface Laptop är lätt, bekväm och praktisk. Tangentbordet är täckt med Alcantara® och har handledsstöd. Datorn har en 13,5-tums PixelSense™ pekskärm som går att öppna med endast en hand. Utöver det har den riktigt bra batteritid och prestanda.

Läs mer om produkten.

Surface Book

Microsoft Surface Book

Otroligt skarp grafik

Passar dig som arbetar med grafisk design eller helt enkelt bara nöjer dig med det bästa. Använd som laptop, surfplatta eller i ritläge. Den är gjord för professionell programvara så som Adobe Premiere Pro®5 och AutoCAD. Avtagbar 13,5 tum PixelSense™-skärm som kan användas med både penna och pekgester.

Läs mer om produkten.


Behöver du datorer till ditt företag? Kontakta oss för en offert: sales@kontorskraft.se