SHAREPOINT – EFFEKTIV PLATTFORM FÖR SAMARBETE

Öka personalens produktivitet genom att göra dagliga arbetsuppgifter enklare. SharePoint är en tjänst som passar företag i alla storlekar och kan installeras antingen som en molnbaserad tjänst eller på era egna servrar. Istället för att ha flera olika plattformar för informationshantering erbjuder SharePoint en samlad och säker plats för att lagra, ordna och dela information internt och externt. Dagens sätt att arbeta ställer allt högre krav på företagens flexibilitet och mobilitet, med SharePoint får personalen tillgång till företagets plattform från både fasta och mobila enheter, det enda som krävs är internetuppkoppling.

SharePoint Kontorskraft

Detta kan du hantera genom Sharepoint:

 • Samarbete
 • Informationshantering
 • Dokumenthantering
 • Arbetsflöden

När du skaffar en SharePoint- lösning genom Kontorskraft får du inte bara produkten utan vi tar ett totalansvar och installerar plattformen och ser till att den fungerar enligt era önskemål. Dessutom har vi mycket goda kunskaper i dokumenthantering vilket gör att du kan få dina pappersdokument digitaliserade och återsökningsbara.

Några av SharePoints styrkor:

 • Social plattform: SharePoint är en levande plattform där personalen aktivt deltar. Genom funktionen Nyhetsfeed kan ni hålla varandra uppdaterade och dela era framgångar.
 • Ordning på dokument: Företaget kan dela dokument mellan personer och avdelningar genom att lägga upp dem i OneDrive for business Få tillgång till allt material var ni än befinner er. Dessutom får ni en struktur på era dokument vilket gör att ni enkelt hittar och slipper återskapa dokument som redan finns.
 • Plattform för samarbete: SharePoint är framförallt en plattform för samarbete inom företaget. Sharepoints styrka är dess mobilitet vilket erbjuder möjligheter till samarbete både på och utanför kontoret.
 • Ökad produktivitet och kunskap: Gör det enklare för er personal att fatta beslut rörande verksamheten genom att ge dem tillgång till företagsinformation på ett samlat ställe.
 • Bekant miljö: SharePoint har skapat en miljö som är både användarvänlig och bekant genom integrationen med Office och vanliga email- och arbetsverktyg.
 • Anpassningsbart: SharePoint byggs och anpassas efter företaget och passar därför alla branscher och företagstyper. Ni kan skapa en personlig plattform som representerar ert företag, ni kan också lägga till och ta bort funktioner.
 • Personalhantering: Hantera semestrar och frånvaro på plattformen i er gemensamma kalender. Denna funktion underlättar för både personalansvarig och för personalen. Dessutom kan ni administrera personalens rättigheter och resurser i systemet direkt utan hjälp från IT.

Gör som Kontorskraft – förenkla er vardag genom att erbjuda en plattform där personalen vill och kan delta. Kontakta oss på 08-587 196 00 för en demonstration av SharePoint!