Bli en del av vårt team

Är du redo för nästa steg i karriären? Kontorskraft är en IT leverantör som funnits i mer än 30 år och erbjuder IT-relaterade produkter, tjänster och lösningar för företag i Sverige. Vi levererar produkter från marknadens mest kända och etablerade varumärken såsom Microsoft, Xerox, Fujitsu, mm och anpassar lösningar till små och medelstora företags verksamhet som genererar effektivitet, tidsbesparingar, sänkta kostnader och en högre säkerhet.

Du är välkommen att skicka in en ansökan till oss, vi är intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor och rekryterar löpande. Skicka din ansökan till personal@kontorskraft.se.

Just nu söker vi

Senior Microsoft- tekniker

Dina arbetsuppgifter

Kontorskrafts IT-avdelning arbetar i huvudsak med att via telefon, mail eller via fjärrstyrning hjälpa Kontorskrafts kunder med IT-relaterade problem. Idag använder man agenten LabTech och har tidigare använt sig av Kaseya för att monitorera kundernas klientmiljö. Som senior tekniker är du delaktig i att löpande utveckla processer, den interna miljön och agenten som övervakar kunderna. Det är givetvis väldigt meriterande med kunskaper inom LabTech, Kaseya eller scripting i allmänhet. Arbetet innefattar även att sätta upp och konfigurera både infrastruktur samt brandväggar. Vi utför även arbete ute hos våra kunder ute på arbetsplatsen när det krävs. Flera av våra kunder går idag över till Office 365, Azure och vi arbetar även mycket med virtualisering genom Microsofts Hyper-V plattform.

Kontorskraft erbjuder en anställning med goda utvecklingsmöjligheter för den som visar driv, engagemang och intresse. Vi jobbar med både stora som små kunder inom alla branscher, vilket gör arbetet både omväxlande och intressant. Väl hos oss ser vi till att du har all kunskap du behöver för att lyckas i rollen med hjälp av upplärning och duktiga och ambitiösa kollegor samt även kurser.

Vi vill tillsammans med dig skapa utveckling och produkter som är enkla att använda för våra kunder och som genom ett smart användande av våra verktyg hjälper oss att tillhandahålla en av marknadens enklaste och mest driftsäkra lösning. Detta gör vi genom att tillsammans utveckla varandra genom kompetens, samarbete och att våga prova nya vägar.

Kontorskraft sitter i ljusa fina lokaler i Hammarby Sjöstad söder om Stockholm, precis bredvid tvärbanan. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Kontorskraft.

Din profil

Vi söker dig som har gått IT-gymnasiet och/eller besitter en relevant KY-utbildning. Du har sedan jobbat ett par år inom IT och har nu bra erfarenhet från denna typ av arbete. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från support eller andra former av IT-drift, både på klient- och serversidan.

Vi ser att du som söker denna tjänst har:

• Genuint teknikintresse

• Goda kunskaper inom Microsofts produktutbud: Windows server, AD, Exchange, infrastruktur

• Meriterande med kunskap inom scripting, virtualisering, LabTech eller Kaseya

• Erfarenhet från IT-drift

• Hanterar svenska och engelska i tal och skrift

Som person älskar du teknik och IT, du är trevlig och social och tycker om att träffa nya människor. Du är nu redo att ta en mer ansvarskrävande roll där du får vara med och utveckla vårt produktutbud.

Är det dig vi söker? Ansök idag då vi intervjuar kandidater löpande. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Kontorskraft. Observera att även om det är en direktanställning sker rekryteringen via 2Complete. Ansök här.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joel Claeson: joel@2complete.se eller 08 445 43 44.

Nyckleord: IT, 2nd-line, 3rd-line, infrastruktur, IT-drift, konfigurering, server, klient, nät, säkerhet, brandvägg, Microsoft, server, LabTech, Kaseya,

Teknikintresserad supporttekniker

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär i huvudsak att via telefon, mail eller via fjärrstyrning hjälpa Kontorskrafts kunder med IT-relaterade problem. Du kommer även att installera datorer och servrar för vidare leverans till våra kunder. Du ansvarar självständigt för att samla in tillräckligt med information från kund för att kunna göra en analys och därefter lösa ärendet. Flera av våra kunder går idag över till olika molntjänster som t.ex. Office 365 som innehåller mail och intranättjänster, så en del av ditt arbete kommer att bestå i att hjälpa våra kunder med detta.

Kontorskraft erbjuder en anställning med goda utvecklingsmöjligheter för den som visar driv, engagemang och intresse. Vi jobbar med både stora som små kunder inom alla branscher, vilket gör arbetet både omväxlande och intressant. Väl hos oss ser vi till att du har all kunskap du behöver för att lyckas i rollen med hjälp av upplärning och duktiga och ambitiösa kollegor.

Din profil

Ser du din framtid inom IT och data? Har du ofta fungerat som familj och vänners IT-support? Brinner du för teknik och tycker om att ge en förstklassig service? Då är du rätt kille eller tjej för oss! Vi söker dig som har gått IT-gymnasiet och/eller någon liknande KY-utbildning och som vill jobba med användarsupport. Du får gärna ha jobbat ett eller ett par år inom IT. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från support eller andra relevanta områden, men du är i början av din karriär.

Vi ser att du som söker denna tjänst har:

• Genuint teknikintresse

• Kunskaper inom Microsofts produktutbud: Windows server, AD, Exchange

• Hanterar svenska och engelska i tal och skrift

• Meriterande med kunskap inom Office 365 och/eller SharePoint – Ej krav

Som person älskar du teknik och IT, du är trevlig och social och tycker om att träffa nya människor. Är det dig vi söker? Ansök idag då vi intervjuar kandidater löpande. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Kontorskraft. Observera att även om det är en direktanställning sker rekryteringen via 2Complete. Ansök här.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joel Claeson: joel@2complete.se eller 08 445 43 44.

Nyckelord: IT, support, Microsoft, first line, helpdesk, Office 365, teknik

Konsult med säljande roll inom grafisk produktion

Kontorskraft är ett IT-företag i Stockholm som funnits i 30 år. Vi levererar IT-lösningar och dokumenttjänster till företag. Nu söker vi en grafisk konsult till området digitalprint/storformat/reklam med ansvar för försäljningen av både lösningar och utrustningar inom grafisk produktion.

Som grafisk konsult på Kontorskraft jobbar du både med den befintliga kundbas som du blir tilldelad och med nykundsbearbeting. Nykundsbearbetningen består både av uppsökande aktiviteter och att ta hand om de förfrågningar som når oss via olika kanaler.

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder, därför vill vi erbjuda dem tjänster som verkligen förändrar deras sätt att arbeta och påverkar deras verksamhet i positiv riktning. Som grafisk konsult ska du kunna presentera dessa lösningar på ett sätt som fångar kundens intresse och se de öppningar och möjligheter som finns i varje kund. Det är därför viktigt att du är lösningsorienterad och initiativtagande.

Du kommer i ditt dagliga arbete vara i kontakt med personer ute på företag, därför lägger vi stor vikt vid din förmåga att kommunicera och representera vårt företag. Vidare lägger vi stor vikt vid din förmåga att utvecklas och din vilja att lära dig. Vi tror att ett intresse för att lära sig branschen och viljan att ständigt förbättras är det som kommer att få dig att lyckas hos oss. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Som IT- företag är vi måna om att kunna erbjuda dig de verktyg du behöver för att effektivt utföra ditt jobb, vilket innefattar modernt affärssystem, arbetsstation, tjänstetelefon samt tjänstebil. Vi är ett familjärt företag och är måna om att du ska trivas i gruppen. Vi har regelbundet aktiviteter tillsammans för att stärka vårt team, vilket kan innefatta resor, middagar eller liknade. Vi tror att en bra gemenskap och arbetsgrupp där man delar med sig av sina kunskaper skapar ett team som man trivs i.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du har några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha erfarenhet från den grafiska branschen. Kanske har du tidigare erfarenhet som säljare inom detta segment eller så är du själv verksam inom den grafiska branschen/reklam/tryckeri och är nyfiken på att anta en ny roll. Vi vill att du i din ansökan hänvisar till någon typ av erfarenhet som visar att du har förståelse för verksamhetsområdet. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Följande är meriterande: Erfarenhet från tidigare säljroll i synnerhet inom B2B-försäljning, kunskaper inom IT och/eller dokumenthantering, egna kontakter inom branschen.

Vi rekryterar löpande. Skicka din ansökan till personal@kontorskraft.se

Bifoga CV och personligt brev, alternativt videopresentation.

Skriv ”Konsult inom grafisk produktion” i ämnesraden.