08 – 587 196 00

Passa på!

Skrivare som tjänst till ett förmånligt pris!

  • Multifunktionsskrivare Xerox Workcentre 7830i
  • Färg
  • Format: A3/A4/A5/SRA3
  • 30 sidor/minut
  • Inklusive service
  • Toner ingår

Skrivare som tjänst:
I tjänsten ingår både maskin samt tillhörande service & toner. Xerox Workcentre 7830i är en utmärkt skrivarlösning som får jobbet gjort. En smidig skrivare som scannar, kopierar och skriver ut utskrifter i hög kvalité. Till alla våra lösningar ingår även alltid service på maskinen vilket innebär att om den mot förmodan inte fungerar som den ska så åtgärdar vi detta.

Just nu från 650:-/månad

Gör en offerförfrågan

Är du intresserad av att veta mer? Ring oss på 08 - 587 196 00 eller gör en offertförfrågan nedan.

Vilka är Kontorskraft?

Kontorskraft har i över 30 år levererat skrivarlösningar till företag över hela Sverige. Vi är stolta Xerox-partner och har erfarenhet och expertis att hitta rätt lösning för olika företag och verksamheter med olika behov och förutsättningar.

Vi vet att rätt lösningar ger ökad produktivitet, reducerade kostnader och förbättrad effektivitet i verksamheten vilket i längden leder till ökad lönsamhet.

Vi drivs av att hitta en lösning som passar just er, och att ni känner att ni gör en trygg och bra affär som är anpassat efter era förutsättningar.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok