08 – 587 196 00

Gör karriär med Kontorskraft!

Vi på Kontorkraft erbjuder möjligheter för personlig och professionell utveckling, ett engagerat och hjälpsamt arbetsklimat och en möjlighet att arbeta med en mängd olika projekt och kunder. Dessutom är vi ett växande företag med goda utsikter för framtiden.

Ja, det finns flera fördelar att jobba hos oss på Kontorskraft. Vi erbjuder en stark teamkultur där alla arbetar tillsammans  för att uppnå gemensamma mål. Du får jobba tillsammans med en kickass arbetsgrupp, med kollegor som alltid stöttar och hjälper varandra, och du får ta ansvar för och leda dina egna projekt.

Så, om du vill jobba på ett företag som erbjuder en riktigt kul kultur, hundmys, teamkaffe, middagar, resor och möjligheter för personlig och professionell utveckling så är Kontorskraft det rätta stället för dig!

Bli en del av vårt team!


 

Följ oss!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok