Låt våra konsulter utforma den optimala IT-miljön för ert företag

IT-konsultKontorskraft är speciellt inriktat på att hjälpa allt ifrån små till stora företag med skräddarsydda lösningar för verksamhetens IT- infrastruktur. Vår konsultverksamhet sträcker sig från datorproblem, krångel med skrivaren, till omstrukturering av företagets hela IT-miljö.

När det kommer till omstrukturering av verksamhetens IT-miljö börjar vi med en förstudie där vi ser till företagets nuvarande situation. Nästa steg är att utarbeta en strategi som innefattar antingen en uppdatering eller en omstrukturering. I detta steg ser vi framförallt till vår klients individuella behov och önskemål.

Kontorskraft säljer alla typer av IT-produkter och IT-tillbehör. Som vår avtalskund kan du få hjälp på alla plan. Vi hjälper till att installera den varan du har köpt, tar ansvar över drift och underhåll samt tillhandahåller support under avtalets hela giltighet. Dessutom erbjuder vi supportavtal med fortlöpande bevakning genom vårt övervakningssystem, allt för att kunna rycka ut innan problem uppstår.

Vårt mål med konsultverksamheten är att erbjuda våra kunder en tjänst som tar bort de hinder som bromsar våra kunders produktivitet. Kontorskrafts konsulter är utbildade för att ge en personlig och resultatbaserad service.

Vår konsultverksamhet innefattar bland annat:

  • Projektledning i uppbyggnad av IT-miljö
  • Installationer
  • Säker IT – backuplösningar, skydd mot virus, etc.
  • IT- support på plats
  • Personlig konsult med rätt kompetens
  • Utbildning till anställda

För mer information om vår konsultverksamhet är du välkommen att kontakta oss.