08 – 587 196 00

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 08- 587 196 00 eller om du hellre föredrar mail så fyll i vårt formulär nedan. För snabbast hjälp, försök specificera ditt ärende så gott du kan så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person direkt!

Är du kund hos oss? Kontakta oss istället då via detta formuläret.

Kontorskraft AB

Torkhusgatan 11
120 65 Stockholm
08 – 587 196 00
hello@kontorskraft.se

Öppna i Google Maps

Vilka är vi?

Kontorskraft grundades 1987 med visionen om att effektivisera den moderna arbetsplatsen genom helhetslösningar inom IT, telefoni och skrivare. Vårt mål är att göra både köpet och ägandet enkelt, samt att erbjuda rätt lösningar framtagna utefter kundens behov.

Med över 30 års erfarenhet i ryggen vet vi att rätt lösningar ger ökad produktivitet, reducerade kostnader och förbättrad effektivitet i verksamheten vilket i längden leder till ökad lönsamhet.

Vi vet också att lösningar som är enkla att förstå sig på leder till mindre huvudvärk och en roligare arbetsdag. Med Kontorskraft som leverantör kan du och dina medarbetare fokusera på kärnverksamheten istället för tekniken.

 

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok