Vi har allt för kontoret

Vårt sortiment täcker alla dina behov för kontoret. Köp allt på ett och samma ställe. I vårt stora sortiment finner du bland annat: papper, bläck och toner till skrivare och kopiatorer av alla märken, kuvert, kollegieblock, kaffe, kalendrar, pärmar, städ- och hygienprodukter, tillbehör till datorer och mobiltelefoner, skrivbordsartiklar, whiteboardtavlor och mycket mer.

Vårt papperssortiment är mycket brett, vi har allt från enklare kopieringspapper till specialpapper för extra känsliga utskrifter. Dessutom har vi alltid riktigt låga priser på papper.

Registrera dig enkelt på vår webbshop. Vi levererar dina produkter redan dagen efter du har lagt din beställning.

Profilprodukter

Vi hjälper dig att synas genom att sätta din logga på allt ifrån kuvert till arbetskläder. Många företag väljer idag att satsa stort på digital marknadsföring, men det utesluter inte att man även arbetar med traditionell branding. Ta varje tillfälle i akt att berätta vilka ni är!

Kontorskraft profilprodukter

Kontakta oss så kommer vi med förslag på profilprodukter som kan passa ert företag beroende på vilka ni är och vad ni sysslar med. Ring oss idag för ett förutsättningslöst samtal: 08- 587 196 00