Skrivare för kontoret

Vi tillhandahåller kontorsskrivare för alla behov och i olika prisklasser. Vi har enklare skrivare för det mindre kontoret och mer avancerade skrivare för de företag som är i behov av det. Du har att välja mellan skrivare för svartvita utskrifter eller färgskrivare, A3 skrivare eller A4 skrivare

Kontorskraft är en auktoriserad Xerox återförsäljare sedan långt tillbaka, vi tillhandahåller alla Xerox produkter och tjänster. För oss är det viktigt med miljötänk, därför är våra skrivare från Xerox utformade för effektiv resursanvändning, med minimalt avfall. Vi erbjuder också hjälp med hanteringen av förbrukat material.Vi har dessutom allt förbrukningsmaterial till din skrivare så som toners, bläck, häftklammers och papper.

Ett urval av våra kontorsskrivare:

Xerox WorkCentre 6515

Xerox WorkCentre 6515
Smidig multifunktionsskrivare

  • Skriv ut, kopiera, faxa och skicka epost
  • Perfekt för mindre arbetsgrupper

Xerox VersaLink C405

VersaLink C405

Skrivare lanserad 2017

  • Passar både mindre och större arbetsgrupper
  • Enkel moln- och mobilanslutning

Xerox Phaser 3260

Enklare skrivare

Kompakt svartvit laserskrivare

  • Automatisk dubbelsidig utskrift och inbyggd Wi-Fi
  • Upp till 28 sidor per minut

Tala om för oss vilken typ av skrivare du behöver så skickar vi en offert! Fyll i här.


Hyr din skrivare genom Kontorskraft

Du vet väl att du kan hyra din skrivare genom våra finansieringslösningar? När det kommer till de mer kostsamma modellerna väljer de allra flesta kunder att hyra sin skrivare. I motsatt till när man köper en skrivare ger ett hyresavtal flexibilitet och möjlighet till att uppgradera till en nyare modell under avtalets gång. Vi kan också hitta finansieringslösningar om du står med en äldre skrivare med gammalt avtal, ofta kan vi ordna så att du får en nyare maskin som bättre passar dina behov.

Förutom nya skrivare och multifunktionsskrivare har vi även begagnade skrivare. Våra begagnade maskiner har genomgått en kvalitetskontroll och du kan vara säker på att den maskin som levereras är 100% funktionsduglig.

Kontakta vårt säljteam för en dialog kring vilken skrivare som bäst matchar dina behov: sales@kontorskraft.se

Är du istället ute efter en multifunktionsskrivare eller en skrivare för digital produktion?

Se våra skrivare i alla kategorier