On-premiselösning med hög tillgänglighet

Kundcase Ozonetech

Ozonetech är ett innovativt företag som utvecklar och säljer produkter som bygger på ozongenereringsteknik som renar, desinficerar och tar bort lukt från luft och vatten. Företaget sitter på flera olika patent och har avancerad teknik som är helt unik på marknaden. I en sådan miljö är IT-säkerheten otroligt viktig, det får inte finnas några luckor i IT-infrastrukturen.

Ozonetech startade i början av 90-talet, fram till slutet av 00-talet var de under 10 anställda. Idag är de ett företag med cirka 30 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Finland och Estland. Företaget har utsetts av Dagens Industri som ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige (senast som Gasellföretag 2016).

Det går inte att expandera på ett sådant kraftfullt sätt utan att IT-miljön hänger med i förändringen, det är där Kontorskraft kommer in. Kontorskraft har varit med under hela denna expansionsfas. Eftersom företaget fortsätter att växa och utvecklas tar Kontorskraft ständigt fram nya säkra IT-lösningar. Ozonetech har tillsammans med Kontorskraft kommit fram till att en On-premiselösning med egna servrar är det alternativ som passar företaget bäst.

Kontorskraft tillhandahåller följande tjänster till Ozonetech:

  • Utveckling av IT-infrastruktur
  • IT-säkerhetsstrategi
  • IT-support på datorer
  • Användarsupport
  • IT-drift
  • Disaster recovery
  • Konsultverksamhet inom IT-strategi
Behrang Gilanpour, VD på Ozonetech.

”Vi har valt att inte lägga vår verksamhet i molnet utan behålla kontrollen, för att det ska fungera behöver vi en samarbetspartner vi kan lita på. Kontorskraft är insatt i vår verksamhet och kan hjälpa oss att drifta alla de lösningar vi är i behov av.”
-Behrang Gilanpour, VD och grundare.