08 – 587 196 00

Säkert och full kontroll

Microsoft 365 är en utökad och mer säkerhetfokuserad licens av Office 365. Förutom produktivitet och samarbetsprogram som ingår i Office 365 expanderas verktygslådan med Microsoft 365.

M365 är lösningen när du vill utöka den högklassiga produktiviteten med Office 365 med en smidig hantering av enheter, få en ökad säkerhet och full kontroll över din digitala miljö.

Passar Microsoft 365 er?

För dig som önskar full kontroll och säkerhetsskydd. En helhetslösning där du förutom fördelarna med Office 365 programmen även kan få ett lugn i sinnet genom att säkerställa hanteringen av data och skydda den mot externa hot, hacker-attacker och virus.

Vanliga frågor & svar

 • Vad är skillnaden mellan Microsoft 365 och Office 365?

  M365 är som en förlängning eller breddning av de tjänster du nyttjat i Office 365. Tillsammans med andra tjänster som tidigare legat separat hos Microsoft har man nu paketerat detta till en helhetstjänst – Microsoft 365.

  M365 är som nämnt en mer säkerhetsanpassad tjänst som utöver programmen i Office 365 ger dig möjligheterna säkerställa er verksamhet ytterligare.

   

 • Vem passar Microsoft 365 för?

  För dig som önskar full kontroll och skydd. En helhetslösning där du förutom fördelarna med Office 365 programmen även kan få ett lugn i sinnet genom att säkerställa hanteringen av data och skydda den mot externa hot, hacker-attacker och virus.

   

 • Varför ska jag köpa Microsoft 365 från Kontorskraft och inte direkt från Microsoft?

  Den främsta anledningen är den nära support och stöd ni kan få av oss på Kontorskraft.

  Istället för långa telefonköer till Microsoft egna support eller förlita sig på att någon hos er kan lösa era eventuella buggar eller problem så kan vi bistå som den förlängda armen och stödet till dig och dina medarbetare.

  Dessutom håller vi koll på att ni har rätt antal licenser efter antalet som används i er verksamhet och å så sätt inte betalar för något ni inte nyttjar.

   

Vi erbjuder även

Känner du dig fortfarande osäker?

Vill du veta mer om vad som ingår i en Microsoft 365 paketering? Läs mer på Microsoft egen hemsida. Möjligheterna är många, och kan tyckas förvirrande i valet av vad man vill ha och inte. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar ert företag.

 

Jag vill veta mer

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok