outlook för macI början av denna månad lanserade Microsoft en uppgradering av Outlook för Mac för alla Office 365 användare. Den nya versionen har en rad förbättringar och liknar mer den version som finns för Windows.

Tidigare har en del Macanvändare avstått från att använda Office 365, en molntjänst för små och stora företag, då tjänsten inte fungerat fullt ut på Macdatorer. Den nya versionen av Outlook suddar ut skillnaderna och gör Office 365 lika attraktivt för Macanvändare som för PC- användare.

Den nya versionen av Outlook för Mac innebär bland annat:

  • Fräschare och mer användarvänligt gränssnitt
  • Högre prestanda
  • Stöd för push-mejl via Office 365 vilket möjliggör ”real time delivery”
  • Förbättrad sökfunktion vad gäller arkiverade mail
  • Förbättrad synkronisering mellan Mac, Windows och webbversionen av Outlook

Den finns många anledningar för företag att välja Office 365. Framförallt är det en suverän plattform för samarbete då du enkelt kan dela dokument och få tillgång till dem både på och utanför kontoret. Office 365 är en mobil lösning, du får åtkomst via datorn, mobilen eller plattan. Du har alltid tillgång till senaste versionerna av Office paketet, alla på företaget kommer att arbeta med samma versioner av programmen vilket underlättar samarbetet och delning av dokument. En annan stor fördel är den fasta månadsavgiften som ger dig en tydlig kostnadskontroll. Läs mer om Office 365 här.

Office programmen är fullt kompatibla med iPad, iPhone och iPod touch. Videon nedan visar hur det kan se ut:

 

 

Under 2015 kommer Microsoft lansera ytterligare en version av Office för Mac där även övriga program så som Word och Excel uppdateras. Alla Office 365 användare får automatiskt tillgång till alla nyheter som lanseras.

Kontorskraft har stor erfarenhet av att hjälpa företag att komma igång med Office 365. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er att bygga upp en fungerande och säker IT-miljö. Tel: 08- 587 196 00