Ditt kontor i molnet

Idag har de allra flesta företag börjat intressera sig för molntjänster. Man ser vilka fördelar som finns och inser att framtiden ligger i molnet. En molntjänst avser hanteringen av program, processorkraft, datalagring eller funktioner som en Online-tjänst.

Molntjänster kan vara komplexa och omfatta teknik som möjliggör att företagets hela verksamhet flyttas till molnet. Det kan också avse en viss produkt, som exempelvis Creative Clouds for teams, som ger program som Photoshop och InDesign i molnet. En av fördelarna med att köpa denna produkt som en molnlicens är att du alltid har den senaste versionen.

Testa office 365 gratis genom Kontorskraft

En stor vinst när man övergår till molnet är att man får tillgång till moderna it- tjänster till ett mycket lägre pris än det man får betala för traditionell IT. De besparingarna gör i sin tur att företaget kan lägga sitt fokus på dess kärnverksamhet och öka produktiviteten. För en del företag är övergången enkel och snabb och för andra är det en längre process, ofta beroende på vilka delar man vill flytta till molnet. Det svåraste är ofta själva migreringen från befintligt system till molntjänsten.

Kontorskraft är specialister på migrering, genom att anlita oss kan ni själva luta er tillbaka och få en färdig och fungerande lösning levererad. Vi ser också till att data och inställningar ni har i ert nuvarande system inte går förlorad. Vi använder oss av verktyg som möjliggör en enkel och snabb flytt. Processer som manuellt skulle ta veckor kan vi få ner till timmar.

Den mest kompletta molntjänsten för företag är idag Office 365. Med denna tjänst får ditt företag email online, lagringsutrymme, intranät, verktyg för kommunikation och samarbete samt alltid den senaste versionen av Office- paketet.

Att lägga hela eller delar av verksamheten i molnet har fördelar för alla på företaget. Klicka på de olika rollerna för att se vad ni kan vinna:

IT-PERSONAL

Fördelar med molnet

– Färre licenser att hantera
– Säkerhetsskydd med åtkomst överallt
– Mindre problemlösning
– Fokus på verksamhetsfrämjande IT

VD

Fördelar med molnet

– Tydlig överblick med allt samlat i molnet
– Minskade IT- utgifter och licensutgifter
– Fokus på kärnverksamheten
– Ökad produktivitet i företaget

EKONOMI / ADMIN.

Fördelar med molnet

– Digitala och sökbara dokument
– Allt på samma ställe
– Enklare personalhantering
– Alla jobbar efter samma mall

SÄLJARE

Fördelar med molnet

– Dela enkelt dokument med kollegor
– Åtkomst överallt och närsomhelst
– Bättre samarbete internt och externt
– Mindre administrativt arbete, mer säljfokus

Kontorskraft hjälper ditt företag med flytten till molnet – från start till mål. Vi erbjuder:

  • Behovsanalys. Hur ser lösningen ut för just ditt företag och vad kan du vinna på att övergå till molnet.
  • Installation och migrering. Vi ser till att ditt företag får en smidig övergång till molnet och att molntjänsten fungerar på alla dina enheter.
  • Utbildning och support. Kom enkelt igång och lär dig fördelarna med ditt nya system.
  • Administration. Vi försäkrar att lösningen du valt fungerar även efter installationen. Vi kan ta hand om sådant som uppläggning av nya epost- konton, installation på nya datorer, etc.

Kontakta oss för en dialog om vad en övergång till molnet skulle innebära för just ditt företag: 08- 587 196 00

Vill du få en offert på Office 365? Fyll i vårt formulär så skickar vi det till dig.

Läs mer om våra molntjänster:

Office 365

– Professionell e-post i molnet 

– Creative Cloud for teams

– Vad är molnet?

– 10 anledningar för ditt företag att flytta till molnet