Multifunktionsskrivare för ditt företag

Vi har multifunktionsskrivare för alla typer av behov och verksamheter, vare sig du är ute efter en avancerad färglaserskrivare, wifi-skrivare, a3-skrivare eller enklare a4-skrivare har vi något som passar. Med våra användarvänliga multifunktionsskrivare kan du skriva ut, kopiera, scanna och e-posta, kombinationen av funktioner gör multifunktionsskrivaren till ett bra val för alla typer av kontor. Du kan välja mellan egenskaper så som dubbelsidig kopiering, WiFi-anslutning, utskrift direkt in i molnet, mobila utskrifter och follow-me print, för att nämna några.

Genom att se till er verksamhet och de krav och behov ni har kan vi plocka fram rätt lösning för er. Vi ser till storleken på arbetsgruppen, vilka typ av utskrifter ni behöver göra, om det rör sig om vardagliga utskrifter eller mer komplexa jobb. Våra multifunktionsskrivare är utvecklade för att främja kostnadskontroll och energibesparingar samt effektivisera det sätt på vilket ditt företag kommunicerar, bearbetar och delar viktig information.

Kontorskraft är en Xerox-återförsäljare sedan långt tillbaka, vi har hela Xerox sortiment av multifunktionsskrivare. Vi erbjuder också utskriftstjänster till våra Xerox-skrivare så som automatiskt tonerutskick.


ETT URVAL AV VÅRA MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR FÖRETAG:

Multifunktionsskrivare Xerox Versalink C405

Versalink C405

Smidig och anpassningsbar

 • 35 sid/min i färg och svartvitt
 • 5-tums färgpekskärm med mobilliknande upplevelse
 • Säker och enkel åtkomst till förinställda appar
 • Förhandsgranskning av skannade dokument

Produktbroschyr

PRISFÖRSLAG

Altalink C8045 Xerox multifunktionsskrivare

AltaLink C8045

Smart och säker

 • Surfplatteliknande användargränssnitt
 • 45 sid/min i färg och svartvitt
 • Inbyggd säkerhet med McAfee
 • Högupplösta färgbilder med 1200 x 2400 dpi

Produktbroschyr

PRISFÖRSLAG

Mycket snabb multifunktionsskrivare

Altalink C8070

Snabb och skalbar

 • 70 sid/min i färg och svartvitt
 • Allt från enklare uppgifter till mycket avancerade
 • Mobilvänliga anslutningsalternativ
 • Skriv ut dokument i professionell klass

Produktbroschyr

PRISFÖRSLAG

Hyr din skrivare genom Kontorskraft

Kontorskraft erbjuder finansieringslösningar när du väljer att införskaffa din skrivare genom oss. Vi rekommenderar våra kunder att hyra sin skrivare istället för att köpa den på grund av den flexibilitet som ett hyresavtal innebär. Som med alla tekniska produkter går utvecklingen snabbt och på ett par år kan det hända mycket. När du tecknar ett hyresavtal via oss har du möjligheten att uppgradera till en nyare skrivare under avtalets gång, vilket säkerställer att du alltid har en skrivare som möter dina behov och ligger i nivå med de kvalitetskrav som ställs. Vi kan även hitta finansieringslösningar om du står med en äldre skrivare med gammalt avtal, ofta kan vi ordna så att du får en nyare maskin som bättre passar dina behov.

Förutom nya skrivare och multifunktionsskrivare har vi även begagnade skrivare. Våra begagnade maskiner har genomgått en kvalitetskontroll och du kan vara säker på att den maskin som levereras är 100% funktionsduglig.

Kontakta vårt säljteam för en dialog kring vilken skrivare som bäst matchar dina behov: sales@kontorskraft.se

Är du istället ute efter en enklare kontorsskrivare eller en skrivare för digital produktion?

SE VÅRA SKRIVARE I ALLA KATEGORIER