nätverksstrukturNätverkslösningar för ditt företag

Kontorskraft erbjuder nätverkslösningar för små och stora företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer. För att hålla hög produktivitet i ett företag är det viktigt att IT-miljön fungerar och främjar verksamheten istället för att bromsa den.

Vilka behov och hur nätverksstrukturen bör se ut skiljer sig från företag till företag. Det kan röra sig om att koppla samman nätverk som finns på kontor på olika platser, att nätverket fungerar utanför kontoret, byta ut gamla switchar som saktar ner anslutningen, konfigurera och installera datorer, servrar och skrivare – oavsett vad som behöver göras har vi tekniken.

Det första vi gör på er arbetsplats är att göra en behovsanalys där vi går igenom era behov och uppmärksammar er på eventuella säkerhetsrisker som är kopplade till er nätverksstruktur. Det kan exempelvis röra sig om att man inte har en tillräcklig åtkomstkontroll i sitt nätverk (obehöriga kan enkelt logga upp sig på ert nätverk). När vi kommit överens om en plan konfigurerar vi ert nätverk och ser till att er nya miljö fungerar i alla avseenden. När vi är färdiga är målet att ni ska ha ett nätverk som minskar era utgifter, gynnar produktiviteten, samt har hög tillgänglighet och säkerhet.

Kontorskraft är bland annat återförsäljare av Ubiquiti och HP trådlösa nätverk, Fujitsu datorer och servrar samt Xerox kontorsmaskiner. Vi har allt för din kontorsmiljö, med oss som leverantör behöver du endast en.

Kontakta oss för en dialog kring din framtida IT-miljö: 08- 587 196 00, sales@kontorskraft.se

Läs även om vår tjänst IT- drift