Nutidssäkra Sverige tillsammans med Kontorskraft och Microsoft! IT har en avgörande roll för hur väl ett företag fungerar och hur lönsamt det är, detta gäller både små och stora företag. Företag som har en aktuell och säker IT-miljö har större chanser att klara konkurrensen på marknaden, oavsett bransch. Trots vikten av en modern och fungerande IT-miljö är det många företag som ser en uppdatering som en otroligt stor uppgift att ta till sig, men det är verkligen inte så krångligt som det först kan verka. Ett första steg är att ta reda på var man står i nuläget, helt enkelt hur uppdaterad, säker och behovsanpassad ditt företags IT-miljö är.

Hur nutidssäkert är ditt företag? Gör Microsofts NutidsQuiz, klicka här

En modern IT- miljö innebär bland annat att medarbetarna kan arbeta oberoende av var de befinner sig, det vill säga att allt finns tillgängligt online och från mobila enheter. En annan viktig aspekt är säkerheten, på en modern arbetsplats ska förlusten av information och driftstopp inte vara ett bekymmer. Dessutom en nutidsanpassad IT-miljö ger arbetarna moderna och lättillgängliga verktyg som effektiviserar arbetet och är lätta att använda.
Nutidssäkra

Hur gör jag för att nutidssäkra mitt företag?

Börja se IT som en möjliggörare. Tycker du att det är krångligt och är du ointresserad av tekniken bakom – tänk istället på vilka problem du skulle ha utan ett säkert och modernt IT-system. Däremot är det inte enkelt att veta vad man ska göra och hur. Kontorskraft kan som certifierad Microsoft partner hjälpa dig genom hela processen, från att klargöra vilket behov just ditt företag har till att se till att ni är igång. Vi är specialiserade på lösningar för små- och medelstora företag och har god insikt i vanliga behov och utmaningar.

Tillsammans med oss kan du välja din egen väg till nutiden med flexibla, välbekanta och säkra lösningar – oavsett om ni vill bli mer mobila, effektivisera eller gör det för att säkerställa bästa möjliga säkerhet.

Välkommen att nutidssäkra ditt företag tillsammans med Kontorskraft. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för dig.

08- 587 196 00

info@kontorskraft.se

Kontorskraft Microsoft partner

 

Kontorskraft är certifierad Microsoft partner