Xerox multifunktionsskrivare för mindre företagDet bara fungerar – nya Xerox WorkCentre 6515 gör saker mindre komplicerade

Nu lanserar Xerox en ny  A-4 multifunktionsskrivare som ger fantastisk bildkvalitet, har inbyggd nätverksanslutning och som är snabb och tillförlitlig och dessutom till ett mycket överkomligt pris. WorkCentre 6515 är framtagen för att skapa en snabbare verksamhet och är perfekt för mindre kontor samt som en extra skrivare på större kontor. Den ger dig allt du kan förvänta dig av en multifunktionsskrivare: skriv ut, kopiera, skanna, faxa och skicka e-post. Denna skrivare har allt ett litet kontor behöver. Du kommer uppleva hur du sparar tid och effektiviserar arbetsflödet.

 WorkCentre 6515 kommer med en mängd finesser:

Moln- och mobilanpassad:

Skriv ut från mobila enheter, direkt och utan krångliga installationer genom Wi-Fi Direct®. Du kan också skanna till eller skriva ut från molntjänster.

Pekskärm för en mobilliknande användarupplevelse:

Har det hänt att du försökt swipa dig vidare på skrivarens pekskärm? Vi är så vana idag att alla skärmar ska se ut och fungera som de gör på vår mobiltelefon. Den här skrivaren har just en färgpekskärm som gör användandet mer användarvänligt, istället för att trycka kan du nu swipa i menyn.

Effektiv skanning:

Skanna båda sidor av ett dubbelsidigt dokument samtidigt och upp till 37 sidor per minut. Genom funktionen för förhandsgranskning kan du se så att dina dokument blir rätt innan du skannar, på så sätt slipper du göra om när det blir fel och sparar därmed tid.

Utmärkt färgåtergivning:

En ny och förbättrad Xerox EA-toner används vilken ger bättre punktåtergivning. Med mindre tonerpartiklar kommer detaljerna fram bättre med 1200 x 2400 dpi som standard. Pantone® Colour-godkända simuleringar av solida färger och Xerox färgkorrigeringsteknik ger förväntade och enhetliga resultat. Tonern smälter vid en lägre temperatur vilket sparar energi.

Hastighet:

Skriv ut upp till 28 sid/min. Dessutom kan du som tillval ha ett extramagasin som ger 550 arks extra kapacitet för avbrottsfri utskrift.

Vad mer kan ni behöva? Få en kostnadsfri offert redan idag genom att fylla i vårt formulär. Eller kontakta oss på sales@kontorskraft.se