08 – 587 196 00

5 sätt Office365 hjälper dig digitalisera din verksamhet

Office365 är ett verktyg vi alla är familjära med. Verktyg som Word, Excel och PowerPoint har använts och används fortfarande flitigt som komplement i företagsverksamheter. Microsofts har ju även utvecklat och onekligen utökat sitt utbud med inte minst Microsoft Teams som idag är ett verktyg majoriteten använder varje dag. Med deras breda utbud är därmed Microsoft ett fördelaktigt alternativ att välja när ni ska börja eller utöka digitaliseringen av er verksamhet.

*Uppdatering! Office365 har bytt namn till Microsoft 365 - men vi har behållt namnet i artikeln för att skapa mindre förvirring

Microsoft licenser

Med en Office365 (numera Microsoft365) licens får ni produktivitetsverktyg men också så mycket mer som kommer underlätta och hjälpa er i er resa mot en mer digitaliserad verksamhet - och det bästa? Office365 är känt bland gemene man och därmed kommer övergången och utökningen i Microsoft plattformar vara betydligt mycket smidigare för dig och dina medarbetare!

Säkerhet i toppklass

Känns det lite läskigt att anställda delar filer till höger och vänster, har åtkomst till allt var de än befinner sig, och så vidare. Det är inget problem, du kan ställa in den säkerhet du behöver, vill du inte att ett mail ska kunna vidarebefordras kan du lägga in den säkerhetsspärren, är det endast någon kollega som ska ha möjlighet att redigera ett dokument ställer du in det med. Precis så öppet som Office 365 är precis så säkert är det också. Office 365 erbjuder företag i alla storlekar den typ av säkerhet de behöver. Med Office 365 slipper du dessutom oroa dig för att förlora viktiga dokument eftersom du sparar allt i molnet.

Flexibla och platsoberoende möten

Office 365 ger dig Microsoft Teams som är ett verktyg för samarbete och kommunikation. Med Microsoft Teams kan du bland annat chatta, ringa och ha videosamtal. Det är enkelt att bjuda in flera personer till ett möte och genom ett par klick kan du dela din skärm så att du kan visa en presentation eller arbeta tillsammans. Microsoft Teams fungerar även med dem som inte har det installerat, du behöver bara skicka en länk. Alla möten människor emellan kan inte ersättas av onlinemöten men många kan det. Du sparar både tid och pengar.

Du är inte låst till kontoret och datorn

Idag förväntas man vara uppkopplad och tillgänglig på ett helt annat sätt än tidigare. Kunder kräver snabb respons och förväntar sig en flexibel partner. Med Office 365 får du tillgång till alla dina filer och kommunikationsverktyg i alla enheter. Du har alltså möjligheten att redigera dokument direkt i mobilen, har tillgång till email och kalender och kan använda alla kommunikationsverktyg som ingår (Teams, Yammer) oavsett var du befinner dig. Smidigare än så blir det inte.

Samarbete på en helt ny nivå

Office 365 är lika med samarbete, det är hela grundtanken med produkten. Office 365 gör det möjligt att redigera dokument samtidigt, dela filer internt och externt med endast ett par klick, och bygga upp projekt med arbetsgrupper där allt material och all kommunikation samlas på ett och samma ställe. Du kommer också märka att med bättre kommunikationsverktyg minskar inkorgens storlek, istället kan ni kommunicera via Teams eller Yammer. Genom ett ökat och förbättrat samarbete kan ditt företag ta till vara på all den kunskap ni redan har och växa tillsammans.

Alltid det bästa och senaste versionen

Med Office365 betalar ni ett fast pris som baseras på hur många användare ni är, det gör att är ni ett litet företag blir utgiften också i förhållande till det. Det möjliggör för små företag att ha råd med samma teknik och säkerhet som större organisationer. Få tillgång till kommunikationsverktyg, de senaste versionerna av Office-programmen, projektverktyg och lagringsutrymme i en och samma tjänst. Eftersom det är en molntjänst uppdateras programmen automatiskt utan en massa krånglig administration.

office365

Vi hjälper er!

Som Microsoft Silver Partner har vi god erfarenhet av både licenshantering och utveckling i Microsoft365 miljön. Vi hjälper er migrera till molnet, introducerar och utbildar er i hur ni ska arbeta i verktygen samt hjälper er med era supportfrågor längs vägen. Se till att ni får det stöd ni behöver, när ni behöver det.

Hör av dig så tar vi ett första möte tillsammans!

Läs mer

 

Läs mer om våra tjänster

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok