08 – 587 196 00

Få ut mer av ditt Office365

Här listar vi flera olika funktioner för att du ska få ut mer av ditt Office365. "Officepaketet" är det många som har koll på, men är du medveten om hur mycket annat du även kan göra i dessa verktyg i form av kommunikation, struktur, design och produktivitet?

webinar teams live

Lägg till flera konton till din Outlook.

Om du använder dig av flera olika mailkonton - kanske en i arbetet, en privat, en i föreningen, en för styrelsen och så vidare. I Outlook kan du samla alla konton för att du smidigt ska kunna växla mellan dem. Du slipper alltså hålla koll på alla olika konton genom att du samlar alla dessa på samma ställe.

1. Du väljer först  Outlook > inställningar > konto.
2. Sedan klickar du på plustecknet och därefter "Nytt konto".
3. Skriv sedan in din e-postadress och ditt lösenord.
4. Slutligen ska kontot nu visas i din meny-vy i Outlook.

Synkronisera LinkedIn-kontot med din Outlook.

För dig som nyttjar LinkedIn är denna tjänst otroligt gynnsam eftersom att du kan nyttja ditt nätverk från LinkedIn och koppla detta till din mail. På så sätt visas relevant information för dig kring det du arbetar med, både inom organisationen och utanför.

få ut mer av ditt office 365

Hur du skapar en snygg design utan att vara en Art Director.

I en värld där design, layout och utseende blir allt viktigare kan det ibland vara skönt att ta en genväg. Du kanske bara vill ge ditt innehåll en extra boost när du ska presentera det för en kollega eller chef. Med dessa mallar kan du enkelt och snabbt få ett snyggt utseende på nästan vilket dokument som helst!

Microsoft erbjuder flera olika mallar för exempelvis kalendrar, nyhetsbrev, budget-kalkyler och presentationer. Ibland kan det vara skönt att inte själv behöva göra allting från start. Du lägger endast på er egen identitet i form av färg och typsnitt och sedan du är good to go!

  • En budgetmall för det nya innovationsprojekt som ni precis startat.
  • En rapport eller en årsredovisning.
  • Eller varför inte en kalender för personalens födelsedagar att sätta upp i köket?

Få ut mer av ditt Office365

Ni kan samarbeta i dokument i realtid.

Med hjälp av realtids-redigering kan ni arbeta parallellt och dela ett och samma dokument. Med tydliga markeringar för vem som gjort vilka ändringar kan ni enkelt få en överblick över korrigeringar som gjorts, förslag på ändringar och tillsammans se hur dokumentet tar form. Ni undviker att behöva skicka onödiga utkast emellan er, utan istället får ni ett redigerbart dokument där ni live kan följa utvecklingen och sammanställningen av dokumentet.

  • Underlättar då flera medlemmar kan delas och redigera i samma dokument.
  • Du undviker versions-förvirring då ni endast använder ett och samma dokument.
  • Lätt att följa hur utvecklingen går, vilka frågor som uttryckts på vägen och ni får kontroll över processen.

Få en egen skrivcoach - direkt i Word!

Ett sista tips för att få ut mer av ditt Office365 - Word. Verktyget har länge givit dig möjligheter för feedback på synonymer och såklart felstavningar - men visste du att du även kan få stilistiska och grammatiska förslag med din egna skrivcoach? Överträffa kollegorna med en riktigt vass rapport eller bara för att själv känna att du förbättrar ditt skrivande.

Vill du veta mer om funktionerna i Microsoft tjänster?

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok