08 – 587 196 00

PUSH X Kontorskraft

Hösten 2019 blev Kontorskraft tillfrågade från ett engagerat team på Performancesk8 om vi ville bidra till välgörenhetsprojektet P.U.S.H som skulle iscensättas i Stockholm city. Syftet med initiativet är att föra samman människor i en urban lokal och samtidigt samla in pengar till välgörande ändamål. Svaret blev självklart! 

push event

P.U.S.H är främst en aktivitetsbaserad mötesplats med utrymme för event, konferens och mötesplatser i kombination med nöjesaktiviteter såsom shopping, matkultur och skateboarding mitt i Stockholm City. PUSH öppnade upp sin lokal i november och det har snabbt blivit en central mötesplats för alla åldrar. Redbull utsåg nyligen P.U.S.H till "Top ten hidden adventures in Stockholm.

Initiativet är framför allt ett samarbete med Sverige och UNCHR för att samla in pengar till de 70 miljoner människor som idag är på flykt runt om i världen. Tillsammans med andra samarbetspartners, sponsorer, besökare, kunder samlar vi dagligen in pengar för att hjälpa till där det behövs.

På en yta på över 1000 m2 arrangeras olika konferenser, seminarium, nätverksträffar och sammankomster för både företag och privatpersoner. Med detta blev det tydligt att en nätverkslösning behövde installeras. Även att en stabil, högpresterande och snabb sådan behövdes för att klara av den belastning som lokalen dagligen utsätts för.

Är du sugen på att veta mer om vad vilken lösning vi valde för PUSH och deras enorma ytor kan du dessutom läsa mer om detta i deras kundcase.

PUSH planerar att ha öppet t.o.m hösten 2020. Är ni sugna på att anordna en sammankomst av något slag. Kanske ett seminarium, konferens, event där ni är ute efter en annorlunda, inspirerande miljö med alla förutsättningarna för ett lyckat event? Då är PUSH någonting för er. Har du frågor eller funderingar kring detta? Kontakta projektansvarig Alexander Lindgren eller Natalie Lipschütz. 
natalie@performancesk8.se
alexander@performancesk8.se

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok