08 – 587 196 00

Välbekanta verktyg i molnet

Office 365 är programpaketet som ger dig applikationer som Word, Excel, Onedrive, Microsoft Teams och Sharepoint – allt med ett moln som bas. Detta innebär att du kan arbeta mer flexibelt och även komma åt dina filer och dokument när du är på språng.

Genom att låta oss hantera dina Office365-licenser kan du få ut mer av dina program, snabbare uppstart med introduktion från våra tekniker och närmare kontakt med vår kunniga support.

Varför ska du välja oss istället för Microsoft?

Vanliga frågor & svar

 • Varför ska jag köpa Office 365 av Kontorskraft och inte direkt av Microsoft?

  Den främsta anledningen är den nära support och stöd ni kan få av oss på Kontorskraft. Istället för att sitta i långa vänteköer hos Microsoft eller förlita sig på att någon hos er kan lösa era eventuella buggar eller problem så kan vi bistå som den förlängda armen och stödet till dig och dina medarbetare. Dessutom håller vi koll på att ni har rätt antal licenser efter antalet som används i er verksamhet och på så sätt inte betalar för något ni inte nyttjar.

   

 • Vad är licenser?

  Licenser är ett samlingsord för när någonting kommer i abonnemangsform. 1 licens/per användare i ett företag.

   

 • De flesta vet vad Office 365 är, men vad är det egentligen som är så bra med det?

  • Flexibilitet. Genom att flytta er arbetsyta till molnet får du åtkomst till ditt arbete oavsett var du befinner dig. Och det ser ut precis som du lämnade det på kontoret.
  • Smidigare kommunikation. Applikationer som Teams ger er en gemensam plattform att kommunicera snabbt och enkelt i enskild chatt, i projektgrupper, avdelningsvis eller hur ni nu väljer. Allt anpassningsbart för att passa er verksamhet.
  • Prisvärt. Office 365 säljs i licensform vilket innebär att du endast betalar för de antal användare som nyttjar tjänsten. Inga dolda avgifter eller tillkommande kostnader.

   

Backup Office 365

För att se till att alltid ha en plan B, se till att säkerhetskopiera ert arbete. Vi erbjuder dig backup på era Office 365 licenser för att ni tryggt ska kunna arbeta utan att oroa er för eventuell förlorad data om olyckan väl är framme.

 

Backup Office 365

Går ni i tankarna om att flytta er verksamhet till molnet?

Övergången till molnet kan kännas svårförståeligt och skrämmande men lugn – Vi hjälper er. Oavsett om du vill flyta delar eller hela er verksamhet ser vi till att ni får en smidig övergång till en molnbaserad plattform från er nuvarande.

Läs mer här!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok