Din kompletta partner inom IT och dokumenthantering

Kontorskraft är ett IT företag i Hammarby sjöstad, Stockholm. Vi har arbetat med IT relaterade produkter och tjänster sedan starten 1987. Vi gillar att stå i första ledet och strävar efter att vara nytänkande och att prioritera våra kunders behov. Tack vare vår spetskompetens inom området kan vi hitta smarta IT-lösningar och erbjuda effektiva kontorsmaskiner till både stora och små företag.

Vad som gör oss speciella är att vi kan erbjuda helhetslösningar som innebär att vi kan tillgodo se företagens behov gällande all typ av IT och dokumenthantering. Vi säljer dessutom datatillbehör, förbrukningsmaterial till skrivare och kontorsmaterial. Vi anpassar vårt utbud efter ditt behov, vare sig du enbart vill köpa en licens eller produkt genom oss eller låta oss ta hand om hela din IT-miljö kan vi erbjuda dig våra tjänster.

Vill du veta mer om vad det innebär att vi tar hand om din IT-miljö? Läs mer: Helhetslösning som ger arbetsro

För oss är det av största vikt att våra kunder är nöjda, vi satsar på långsiktiga företagsrelationer där vi önskar följa kundens utveckling över tid. Vi är återförsäljare och partners till välkända företag så som exempelvis Xerox, Fujitsu, och Microsoft. Tack vare långa samarbeten med våra partners kan vi erbjuda dig attraktiva priser på världsledande produkter och tjänster.

Kontakta oss och berätta vad just ditt företag har för behov och i vilken riktning du önskar utvecklas, så hittar vi rätt lösning för dig.

Ring oss på 08- 587 196 30 eller maila oss på backoffice@kontorskraft.se