08 – 587 196 00

Microsoft

Vi på Kontorskraft är certifierade som Microsoft Partner.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Microsofts tjänster för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett partnerskap innebär att vi har utbildning och certifieringar inom Microsoft.

Solution Partner – Modern Work

Xerox Partner

Kontorskraft är certifierade som Xerox Partner.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Xerox portfölj för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett partnerskap innebär att vi har utbildning och certifieringar inom Xerox.

Telavox

Kontorskraft är certifierade som Telavox Partner.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Telavox portfölj för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett partnerskap innebär att vi har utbildning och certifieringar inom telavox.

Logitech

Kontorskraft är certifierade som Logitech Partner.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Logitech portfölj för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett partnerskap innebär att vi har utbildning och certifieringar inom Logitech.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok