08 – 587 196 00

Microsoft Silver Partner

Vi på Kontorskraft är certifierade som Microsoft Silverpartner inom Small and Midmarket Cloud Solutions.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Microsofts tjänster för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett Silver-partnerskap innebär att vi har utbildat oss inom Microsofts tjänster, certifierat oss utifrån våra kunskaper och har därmed förtroendet och auktoriteten att leverera, stödja och hjälpa våra kunder i deras Microsofttjänster.

Xerox Partner

Vi har i över 30 år varit återförsäljare för Xerox. Detta betyder att vi har över 30 år av erfarenhet och kunskap av dessa maskiner och kan med trygghet säga att vi vet vad vi pratar om.

Vi har expertis inom både drift, service och mervärdestjänster för Xerox skrivarlösningar. Med oss som leverantör av skrivare kan vi inte bara leverera en skrivare utan också se till att du får ut det mesta av den.

  • Authorised service provider
  • Advanced Production
  • Advanced Manage Print

Dropbox certifierade

Dropbox är en av de mest framgångsrika fillagring och samarbetsplattform och blev en självklarhet i vår kompetensportfölj. 

Vi har certifierad personal som gått utbildning för att hantera, administrera och förmedla kunskap vidare gällande dropbox som plattform. Vi hjälper er med en smidig övergång från er nuvarande plattform till Dropbox, ser till att ni förstår verktyget och finns behjälpliga under resans gång.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok