Utskriftstjänster för ditt företag

Vet du vad dokumenthanteringen kostar på ditt företag? Har du rätt verktyg och kunskap för att kontrollera kostnaderna för dina utskrifter? Har du optimala processer och rutiner? Många företag har inte full kontroll över sina utskrifter, med hjälp av våra tjänster för dokumenthantering kan ditt företag bli medvetet om de faktiska kostnaderna och hitta processer som minskar utgifterna och förbättrar ert arbetsflöde.

Våra tjänster inom Print

Läs mer om MPS Managed Print Services

MPS  är en lösning som innebär att du på ett enkelt sätt kan minska dina utskrifter och få kontroll över din utskriftsmiljö.  Vi förser er automatiskt med förbrukningsmaterial, det vill säga ni behöver inte själva tänka på att beställa toner och bläck till era skrivare. Vi ansvarar också för service och underhåll.

Läs mer
Läs mer om SafecomPull Print

Pull print genom SafeCom är en lösning för att ta kontroll över och minska antalet utskrifter.I praktiken innebär det att användaren skriver ut med en ID-bricka, från valfri skrivare som finns i nätverket. Detta medför en minskning av onödiga utskrifter som ligger kvar i skrivaren. Tekniken är ekonomisk och miljösmart.

Läs mer
förbrukning skrivareFörbrukning

Vi tillhandahåller allt förbrukningsmaterial till din skrivare så som toner, bläck, häftklammer och papper. Om du väljer att ingå ett serviceavtal med oss behöver du inte beställa själv utan vi skickar toners och bläck automatiskt till dig. Om du inte har ett avtal på din skrivare kan du på ett enkelt sätt köpa förbrukning till skrivaren i vår Webshop, där kan du även köpa kontorsmaterial och papper.

Läs mer
Mobila utskrifter

Genom vårt verktyg för mobila utskrifter kan företag matcha de krav som finns både bland anställda och bland kunder om ökad mobilitet. Istället för att låta någon annan skriva ut åt en kan man själv styra över utskrifterna från sin enhet när man inte är på kontoret och därmed öka säkerheten kring dokumenthanteringen. Du behöver ingen programvara för denna applikation.

Läs mer

Hyr din skrivare genom Kontorskraft

De flesta kunder väljer att hyra sin skrivare genom våra finansieringslösningar. Vi rekommenderar detta typ av upplägg när du köper ny skrivare eftersom du blir mer flexibel och alltid kan uppgradera till en nyare modell. Vi kan också hitta finansieringslösningar om du står med en äldre skrivare med gammalt avtal, ofta kan vi ordna så att du får en nyare maskin som bättre passar dina behov.

Förutom nya skrivare och multifunktionsskrivare tillhandahåller vi också begagnade skrivare. Våra begagnade maskiner har genomgått en kvalitetskontroll och du kan vara säker på att den maskin som levereras är 100% funktionsduglig.

Kontakta vårt säljteam för en dialog kring vilken skrivare som bäst matchar dina behov och vilka tjänster som skulle kunna underlätta ert dagliga arbete: sales@kontorskraft.se