ALLT FRÅN ENKLARE KONTORSSKRIVARE TILL STORFORMATSSKRIVARE

Kontorskraft levererar helhetslösningar inom segmenten multifunktionsskrivarekontorskrivare, produktionsmaskiner samt storformat till företag i hela landet. Vi har som Xerox återförsäljare hjälpt företag att optimera sin utskriftsmiljö i över tre decennier. Oavsett om du söker efter en kontorsskrivare för enklare utskrifter eller en skrivare för mer avancerat bruk har vi något för dig. Vi kan erbjuda multifunktionsskrivare som ger snabba utskrifter och hög bildkvalitet samt utskriftstjänster som gör er utskriftsmiljö så ekonomisk och miljövänlig som möjligt. Utöver detta har vi ett övervakningssystem som talar om för oss när din skrivare är i behov av ny toner eller annan åtgärd. Kontakta oss och berätta om just era behov så hittar vi den perfekta lösningen för er. Hos kontorskraft kan du hyra multifunktionsskrivare med serviceavtal, till ett pris som passar dig! Läs mer om hur du kan finansiera din skrivare.

Skräddarsyda lösningar till bra priser

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen är vi duktiga på att plocka fram lösningar som anpassas efter hur kundens verksamhet ser ut. Vi vet att en del branscher har särskilda behov till exempel när det kommer till säkerhet, vikten av att skrivarna inte står stilla, utskriftskvalitet och så vidare.

Vi har kunder inom de flesta verksamhetsområden så som advokatbyråer, mäklare, bygg, bilhandel, reklam och tryckeri samt hela SMB-segmentet.

Tala om för oss vad du är ute efter genom att fylla i vårt offertformulär så återkommer vi med förslag på skrivare.

Altalink multifunktionsskrivare

Skrivare/Print

Kontorsskrivare för alla behov

Vi har alla typer av kontorsskrivare: laserskrivare, färglaser, enklare modeller och mer avancerade för riktigt professionella utskrifter. Som Xerox partner kan vi tillhandahålla alla Xerox skrivarmodeller. Vi kan också erbjuda skrivare från andra etablerade märken så som Canon, HP och Brother.

Vi är experter på att matcha rätt skrivare med de behov och de krav företag har. Vi tar in aspekter så som kostnader, verksamhetsbehov och miljöpåverkan när vi ger dig ett förslag på en skrivare.

Läs mer om kontorsskrivare

Multifunktionsskrivare för alla verksamheter

Vi har ett stort utbud av multifunktionsskrivare som erbjuder flexibilitet med avancerade funktioner för utskrifter, scanning, kopiering och fax, i svart eller färg.

Tack vare vår långa erfarenhet inom skrivarsektorn kan vi plocka fram rätt utrustning till ert företag genom att se till de behov och krav er verksamhet har och vilka typ av utskrifter ni arbetar med. Genom våra verktyg för kostnadskontroll och energibesparingar får du kontroll över din utskriftsmiljö på ett sätt du inte upplevt tidigare.

Läs mer om multifunktionsskrivare

Produktionslösningar som utvecklar ditt företag

De som arbetar inom grafisk kommunikation idag vet att kraven är många. Storleken på uppdragen har minskat vilket gjort att man istället måste ta fler uppdrag, detta samtidigt som kostnaderna ska hållas nere och kunden ska vara nöjd.

Vi kan genom vår samarbetspartner Xerox erbjuda en rad lösningar som underlättar för våra kunder i tryckeri- och reklambranschen. Inte bara kan vi erbjuda produktionsskrivare och storformatsskrivare som är de bästa i sin klass utan vi har också en rad tekniska lösningar för att underlätta ert dagliga arbete och förbättra era arbetsflöden.

Läs mer om produktionsskrivare

Tjänster inom print för ditt företag

Vi tillhandahåller utskriftslösningar och lösningar för dokumenthantering. Våra lösningar gör att du får kontroll över dina utskrifter och verktyg för att minska på kostnaderna och samtidigt få en optimal utskriftsmiljö som gynnar det dagliga arbetet på ditt företag.

Vi beräknar att företag kan spara in cirka 30% av sina kostnader för utskrifter genom rätt verktyg. Det rör sig om att få ner antalet onödiga utskrifter som ofta bara ligger och dammar bredvid skrivaren samtidigt som man ser över hur det skrivs ut. Många gånger skrivs det exempelvis ut mycket mer i färg än vad som är nödvändigt.

Läs mer om print- tjänster