Licenshantering och programvara

Kontorskraft erbjuder lösningar från ledande mjukvarutillverkare så som Microsoft och Adobe. Som alla som någon gång varit ansvariga för ett företags licenshantering vet är det inte helt okomplicerat att hålla koll på alla licenser som finns på företaget och göra smarta och ekonomiska val.

Ett vanligt problem är att anställda sitter med olika versioner på en programvara. Det problem som uppstår är att licenserna går ut vid olika tidpunkter plus att de anställda inte har möjlighet att använda programmen på samma sätt i och med att funktioner i en programvara kan variera mellan olika versioner. En del anställda kanske till och med har installerat piratkopior på egen hand vilket innebär en säkerhetsrisk. En annan risk när man inte har koll på licenserna är att programvara för antivirus inte uppdateras i tid.

adobe creative cloud fördelar

Vad vi kan göra för ditt företag: 

  •  Säkerställa att ni har rätt licenser
  •  Ta bort programvara som är överflödig eller innebär en säkerhetsrisk
  •  Sänka dina kostnader
  •  Introducera er till molnbaserade licenser
  •  Hålla reda på förnyelse av licenser och programvara

Du kan spara in stora summor på att välja rätt licenser för företagets behov. Det är mycket vanligt att man lägger mycket större del av budgeten på mjukvara än vad som verkligen är nödvändigt. Det du bör tänka på när du väljer licenser och programvara är främst tre saker: storleken på ditt företag, hur du vill använda programvaran och vilka som ska använda den.

Vi är återförsäljare av de flesta typer av mjukvara. Exempel på produkter vi hanterar är:

Microsoft server licenser

Office 365

Safecom

Virusprogram så som Panda och Kaspersky

Adobe Creative Cloud for Teams 

Adobe individuella program (Photoshop, Indesign, etc.)

Adobe Acrobat XI Pro

Kontorskraft är certifierad Adobe återförsäljare