08 – 587 196 00

Är du en fena på skrivare och gillar att arbeta självständigt?

Vi söker just nu en servicetekniker med erfarenhet och kompetens inom print. Vi ser gärna att du är någon som gillar att arbeta självständigt och tillsammans med andra, tycker om att hjälpa människor och har ett intresse för teknik och print.

Tjänst: Tillsvidareanställning 100 % med 6 månader provanställning
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Utgångspunkt Stockholm men resor i hela Sverige kan förekomma.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Om tjänsten

Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta via telefon och mail och på plats hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer vara inkommande ärenden gällande service, installationer och avhjälpning främst relaterade till print. Men vid behov kommer du även att stötta upp övriga i teamet med support inom Kontorskrafts andra affärsområden.

Ärenden är ofta av bred karaktär: felsökning, reparationer, förebyggande underhåll, teknisk support, uppgraderingar och installationer. Du kommer att tillsammans med ditt team hantera och avhjälpa kunder med deras ärenden via vårt ärendehanteringssystem Connectwise.

Kundärenden kan i stor utsträckning avhjälpas remote från vårt kontor men vid behov ska du vara flexibel att åka ut till våra kunder. Det kan även förekomma resor över hela Sverige vid exempelvis en installation så vi ser gärna att du är öppen för detta.

Krav och personliga egenskaper

Då du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra kunder i deras utmaningar lägger vi stor vikt vid att du som person är serviceinriktad, kommunikativ och har ett intresse för teknik och IT. Rollen som servicetekniker innefattar mycket självständigt arbete vilket ställer krav på att du själv kan driva dina arbetsuppgifter framåt, ta ansvar samt är lösningsorienterad.

Vi på Kontorskraft ser oss som ett lag och det är därför viktigt att du ser dig själv som en lagspelare. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma målsättningar.

Vi på Kontorskraft har i över 30 år varit en trogen Xerox-partner och ser därför att det är fördelaktigt om du själv har arbetat med Xerox maskiner tidigare men det är inget krav.

Övriga krav:

  • Minst 3 års erfarenhet av arbete inom print
  • Certifikat inom print.
  • Erfarenhet av applikationer för Follow Me, skanning, utskriftskö och drivrutinshantering
  • Gymnasial examen (Fördel med teknisk inriktning)
  • B-körkort
  • Goda språkkunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vilka är vi på Kontorskraft?

Kontorskraft har funnits i 30 år vilket gör att det finns en stabil grund att stå på. Vi ser positivt på egen utveckling inom företaget och stöttar gärna med vidareutbildningar, kompetensutveckling eller annan förändring som hjälper dig att utvecklas professionellt.

Vi vill att våra medarbetare ska känna en familjär känsla när man arbetar hos oss och att vi tillsammans gör vårt bästa för att våra kunder och kollegor ska må bra i sin arbetsvardag.

 

Gillar du sunt förnuft, hårt jobb och en bulle emellanåt? Då har du kommit rätt.

Skicka in en ansökan till personal@kontorskraft.se så hörs vi vidare! Bifoga gärna:

  • CV
  • Personligt brev

 

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok