Förutom allt du säkert redan visste att man kan göra med en skrivare så som att skriva ut, faxa, skanna och kopiera finns det massvis av andra funktioner, en del väldigt användbara och del kanske bara har skapats för skojs skull. I detta inlägg kan du läsa om appar som du kan lägga till på din Xeroxskrivare för att tillföra den nya funktioner.

Xerox® Easy Translator Service

Med Xerox® Easy Translator Service- appen kan användare stoppa in ett dokument i skrivaren, genom exempelvis skanning eller via mobilen och få en utskrift på ett annat språk. Appen stöder 35 olika språk varav ett är svenska. Se video nedan som visar hur appen fungerar:

My Paper planes

Med denna app från företaget Foxway kan du skriva ut vikta pappersflygplan i olika format. Appen lanseras inom kort och kommer fungera med flertalet Xeroxskrivare. Det är svårt att se någon större nytta med denna app, den är förmodligen tänkt att vara en rolig grej.

ConnectKey Info App

ConnectKey Info App är en app som gör det möjligt att publicera anpassat innehåll direkt på skärmen på dina Xeroxskrivare. Användbarheten med denna app är stor eftersom du kan använda den till att lyfta fram precis vad du själv vill, till exempel erbjudanden, företagsmeddelanden eller kontaktinformation.

Call me Back

Trött på att hamna i telefonkö? Med denna app kan du enkelt be din leverantör ringa upp dig. Leverantören får då ett meddelande där ditt förinställda telefonnummer visas samt eventuellt meddelande och information om skrivaren. Enkelt och effektivt.

Xerox® Mobile Print

Genom denna app kan både besökare och personal skriva ut på ett säkert sätt via mobil eller surfplatta. Appen underlättar för dem som har ett flexibelt arbete och rör sig på flera olika platser eller i situationer där någon utomstående behöver skriva ut från era skrivare. Med Mobile Print appen behöver du inte maila över dokument för att någon annan ska skriva ut eller installera någon drivrutin, det räcker med att du har appen installerad. Testa själv exakt hur enkelt det är genom Xerox Mobile Print Demo:

Xerox Mobile Print Virtual Demo

Ovan är bara några av de appar som finns tillgängliga. Läs gärna mer om appar som passar din Xeroxskrivare och hur de kan hjälpa dig till en mer produktiv vardag: Xerox ConnectKey Apps