HYR SKRIVARE UTAN BINDNINGSTID!

Genom Kontorskraft kan du hyra din skrivare utan att binda upp dig under en viss tid. Du behåller din skrivare så länge du själv vill.

När du tecknar ett avtal utan bindningstid har du samma säkerhet och service som med tidsbestämda avtal.

DETTA INGÅR I DIN HYRA:

  • Installation och leverans
  • Service av maskinen vid behov
  • Förbrukning så som toner och trummor
  • Automatisk övervakning (läs mer nedan)

Hyr skrivare utan avtal

VAD KOSTAR DET ATT HYRA EN SKRIVARE?

Priset per månad beror på vilken modell du väljer. Boka ett möte med oss så tar vi fram en modell som matchar era behov.

VAD INNEBÄR AUTOMATISK ÖVERVAKNING?

Automatisk övervakning är en tjänst vi erbjuder som innebär att din skrivare kommunicerar med vårt webbaserade övervakningssystem. Vi får automatiska larm när din skrivare behöver toner eller annan förbrukningsvara och skickar ut det direkt. Det innebär att ni inte själva behöver hålla reda på när skrivaren behöver ny toner. Övervakningssystemet talar också om för oss om något tekniskt fel uppstår med er skrivare varpå vi kontaktar er för att åtgärda problemet. Allt för att ni ska ha så hög driftsäkerhet som möjligt!

VILKEN TYP AV SKRIVARE KAN JAG HYRA?

Med denna typ av abonnemang kan du välja mellan alla typer av skrivare, allt från mindre kontorsskrivare till avancerade multifunktionsskrivare och produktionsskrivare. Tala om för oss om du är i behov av endast A4- utskrifter eller även A3- utskrifter, vilken hastighet du behöver och vilken utskriftskvalitet er verksamhet är i behov av så hjälper vi dig att välja rätt modell.

Är du intresserad av ett flexibelt abonnemang på en skrivare? Fyll i formuläret på denna sida så återkommer vi till dig. Eller skicka ett mail till sales@kontorskraft.se