08 – 587 196 00

Önskar du att vi kontaktar dig angående skrivare?

Just nu 750:-/månaden inkl. service

Letar ditt företag efter pålitliga och högkvalitativa skrivare? Då har du kommit helt rätt! Vi har mer en 35 års erfarenhet inom skrivarområdet.

I tjänsten ingår både maskin samt tillhörande service.  Xerox Workcentre 7830 är en utmärkt skrivarlösning som får jobbet gjort. En smidig skrivare som scannar, kopierar och skriver ut utskrifter i hög kvalité. Inklusive service på maskinen

Är du intresserad av att veta mer?

Ring oss 08- 587 196 00 eller lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra rådgivare dig.

 

En pålitlig skrivare till kontoret

En effektiv och mångsidig multifunktionsskrivare som är den perfekta kontorsassistenten som sparar tid så att du kan fokusera på det viktiga.
  • Multifunktionsskrivare Xerox Workcentre 7830
  • Svart & Färg
  • Format: A3/A4/A5/SRA3
  • 30 sidor/minut
  • Inklusive service både på distans & på plats

Observera att vi också erbjuder ett obundet alternativ

I tjänsten ingår både maskin samt tillhörande service.  Xerox Workcentre 7830 är en utmärkt skrivarlösning som får jobbet gjort. En smidig skrivare som scannar, kopierar och skriver ut utskrifter i hög kvalité. Till alla våra lösningar ingår även alltid service på maskinen vilket innebär att om den mot förmodan inte fungerar som den ska så åtgärdar vi detta.

1200:-/månaden obundet inkl. service

Läs mer!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok