Tycker du att du får svar tillräckligt snabbt på en fråga du ställer via email? Använder du och dina kollegor en uppsjö av olika kommunikationsverktyg? Är det svårt att få till möten där alla på företaget närvarar? Microsoft erbjuder Skype for Business (tidigare Lync) som en lösning på ovanstående problem.

Skype for Business, eller Skype för företag som det också heter på svenska, är ett molnbaserat verktyg som ingår i Office 365 men finns också att köpa fristående eller som On-Premise alternativ. Via Skype for Business kan du och dina medarbetare på ett smidigt sätt chatta, ha video- eller telefonsamtal, delta i möten och konferenser samt dela dokument, skrivbordsvyn, presentationer, etc.

Vad innehåller skype for business

Idag ställs högre krav på företags flexibilitet och mobilitet. Med Skype for Business får ni ett verktyg som möter de kraven. Skype for Business kan användas varsomhelst och på alla typer av enheter. Ett vanligt problem i företag är att personal föredrar olika typer av kommunikationsverktyg. Det försvårar ofta kommunikationen mellan kollegor. Med en gemensam plattform där alla agerar lika vet man lättare vem som är tillgänglig och var personen befinner sig. Det blir också lättare för ansvarig att lära ut hur verktyget används till fullo när alla engagerar sig i samma.

Genom att implementera Skype for Business som ert kommunikationsverktyg kommer ni även kunna spara tid och pengar på resor då konferensfunktionen är så pass utvecklad att det är ett sätt att hålla möten på som fungerar och inte drar ner upplevelsen eller effektiviteten i mötet.

Genom Skype for Business kan ditt företag:

  • Spara in på resekostnader
  • Få en rakare och snabbare kontakt mellan medarbetarna
  • Arbeta mer flexibelt, exempelvis hemifrån
  • Samarbeta mer effektivt
  • Underlätta kontakten med samarbetspartners

 


Är du redo att testa Skype for Business redan nu?

Det ingår som en del av ditt Office 365 abonnemang. Kontakta oss så berättar vi mer:
 
08- 587 196 00, sales@kontorskraft.se
 
Eller få en kostnadsfri offert på molntjänsten Office 365 redan idag!

OFFERT!