För ett par veckor sedan lanserade Microsoft sitt senaste tillskott till Office 365 sviten – StaffHub, en applikation för arbetsplatser med skiftarbetare eller rörlig personal. Applikationen är tänkt att underlätta för den typ av personal som sällan arbetar vid en fast arbetsplats eller som har skiftande scheman, så som exempelvis hotell, restauranger, byggarbetsplatser eller butiker.

Genom applikationen kan personalen se sina scheman, begära ledigt, byta arbetspass med varandra och även hitta användbar information så som meddelande från ledningen eller andra i personalen. Ledningen kan i sin tur skapa scheman, godkänna ledighetsansökningar och skicka ut information till hela arbetslaget eller enskilda personer. StaffHub är molnbaserat och fungerar på alla enheter vilket gör att du alltid har ditt schema med dig i mobilen och enkelt kan hantera dina tider i den stund du behöver det.

Se hur det fungerar:

Så kommer du igång:

StaffHub är en del av Office 365 och kan fås som tillägg på flera olika licenstyper. Vilken licens du väljer beror på vilka Office 365-funktioner du vill ha i övrigt. Kontorskraft erbjuder en komplett lösning som innebär att vi hjälper dig att välja ett abonnemang som passar ditt behov, genomför eventuell migrering till molnet samt erbjuder användarsupport efter köpet. Kontakta oss för en dialog kring hur det kan se ut: sales@kontorskraft.se eller fyll i vårt offertformulär.