Tjänster som lyfter din verksamhet

Kontorskraft erbjuder tjänster inom IT, Print och dokumenthantering. Alla våra tjänster syftar till att ditt företag ska få ut så mycket som möjligt av den investering du väljer att göra. Vårt mål är att förenkla och automatisera era interna processer samtidigt som ni når ökad produktivitet och effektivitet. Vår styrka är vår flexibilitet, erfarenhet och bredd. Vi har jobbat i branschen i över 25 år och har sett många företag utvecklas med hjälp av våra tjänster.

Vill du veta hur du kan finansiera våra tjänster? Läs mer.

Läs mer om våra tjänster nedan eller kontakta oss direkt för ett förutsättningslöst samtal: 08- 587 196 00

Tjänster

Bli mobil med Office 365!

Microsoft Office 365 är den optimala molntjänsten för både stora som små företag. Lagra och dela dokument gemensamt inom företaget med hög säkerhet för sekretessbelagd information. Det enda du behöver är en webbläsare, vilket betyder att du kan arbeta via telefon, läsplatta eller dator.

Office 365 innehåller alltid den senaste versionen av Office programmen, Exchange och SharePoint. Med den fasta månadsavgiften slipper du investera och hantera dyra licens och hårdvarukostnader.

Läs mer om Office 365.

Så får du flexibel serverkapacitet

När du väljer molntjänster eller hosting hos Kontorskraft tar vi över ansvaret för driften av dina applikationer och ser till att du betjänas av en server med rätt kapacitet. Dessutom behöver du inte bekymra dig för backup.

Du slipper själv investera i en server och betalar bara för den plats du utnyttjar. Såväl server som program uppdateras utan att du behöver sköta bevakningen och när du själv vill ändra något vänder du dig bara till oss så ordnar vi det.

Börja gärna med att lägga över e-posten i molnet för att uppleva hur det känns. Du har kanske varit med om dagar när din e-postserver inte fungerat och vill slippa det problemet i framtiden.

Läs mer om molntjänster.

Optimera din utskriftsmiljö

Skulle ditt företag kunna få ned kostnaderna kring utskriftshantering? Svaret är i de allra flesta fall ett otvetydigt JA.

Förutom att vi erbjuder kontorsmaskiner, multifunktionsskrivare och produktionsmaskiner som i sig är energisnåla och har lägre åtgång på förbrukningsmaterial tillhandahåller vi även utskriftstjänster som möjliggör ytterligare besparingar i form av antal utskrifter och på vilket sätt man skriver ut. Våra utskriftstjänster syftar också till att göra er vardag enklare där ni kan lägga mindre tid på att hantera utskriftsrelaterade uppgifter.

Läs mer om våra utskriftstjänster.

Effektivisera arbetsflödet och spara tid

När ett företag växer, växer ofta också dokumenten som företaget hanterar. Många gånger är det tidskrävande att söka bland pappersavtal eller leta efter informationsdokument som någon har sparat någonstans på servern. Med digital dokumenthantering kan du göra dina dokument sökbara, delningsbara, organisera i kategorier, ladda upp skannade kopior samt administrera åtkomsträttigheter på ett enkelt sätt. Dessutom har du tillgång till avtalen var du än befinner dig.

Läs mer om digital dokumenthantering.

 Arbeta effektivt var du vill

För oss är mobilitet inte enbart att man som anställd har en mobiltelefon via jobbet där man kan kolla sin email. Mobilitet är mycket mer än så. Tänk dig att vid ett kundbesök kunna komplimentera med information eller redigera ett kontrakt direkt på plats, utan att behöva återkomma, eller att kunna delta vid ett möte även om du befinner dig på en helt annan plats. Skulle inte det göra din vardag på jobbet mer effektiv?

Läs mer om mobilitet och dess fördelar