08 – 587 196 00

Backup på ert arbete i Office 365

En vanlig missuppfattning är att du som användare av Office 365 inte behöver en backup eftersom tjänsten ligger i molnet och sköts av Microsoft. Så är dessvärre inte fallet.

Det finns visserligen ett skyddsnät för dig som användare i funktionen ”papperskorgen” men den töms inom en begränsad framtid och efter det är filerna borta för gott. Se till att ni alltid har en plan B.

Med Backup Office 365 får ni:

  • Backup på Exchange, Sharepoint, Onedrive, Teams etc.
  • Synkronisering och säkerhetskopiering 3 ggr/dygn.
  • Supportering om olyckan är framme.
  • Trygg lagring och åtkomst.
  • Ni betalar endast för antalet användare som nyttjar tjänsten.
Hör av er så berättar vi mer

Med backup som tjänst kan vi hjälpa er att se till att ni alltid har en plan B.

Oavsett om det gäller er serverutrustning, fillagring eller licenser, se till att ni har en backup på ert arbete. Undvik krishantering när olyckan är framme utan se till att vara proaktiv. Säkerställ att ert arbete och verksamhet har en back-up lösning så att ni alltid, med trygghet, vet att det finns en plan B.

Vår vision är att leverera service och support i världsklass.

Med hjälp av vårt ärendehanteringssystem kan vi lätt registrera, hantera och kommunicera med våra kunder. På så sätt kan du enkelt följa ditt ärende oavsett om det gäller problem med din mail, nätverksuppkoppling eller vid leverans av en skrivare.

Läs mer om våra supportavtal

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok