08 – 587 196 00

Backup på er Azure miljö

För er som arbetar i en molnbaserad Azure miljö erbjuder vi att hantera och kontrollera backup på er digitala miljö. 

Det är viktigt att ha en plan B för oförutsedda händelser, och detta är sannerligen en som kommer att underlätta för er verksamhet om olyckan väl är framme. Vi hjälper er att få en kontroll och övervakning på att det alltid finns en säkerhetskopia på er verksamhet.

Offertförslag

Med Backup för Azure får ni:

  • Övervakning av er digitala miljö
  • Backup 1 ggr/dag (30 dagar bakåt)
  • Automatiska rapporter varje månad
  • Stick-kontroll om ni så önskar

 

Med backup som tjänst kan vi hjälpa er att se till att ni alltid har en plan B.

Oavsett om det gäller er serverutrustning, fillagring eller licenser, se till att ni har en backup på ert arbete. Undvik krishantering när olyckan väl är framme utan se istället till att vara proaktiv. Genom att säkerställa ert arbete och verksamhet har en back-up lösning så att ni alltid, med trygghet, vet att det finns en plan B.

Service och support i världsklass.

Vi har högsta prioritet på att våra kunder känner att de kan få den support och stöttning som de önskar. Därför har vi utformat tydliga, enkla och trygga supportavtal för er som användare anpassade efter nivå på behov.

Våra supportavtal

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok