08 – 587 196 00

Enheter som möter era behov

Som återförsäljare kan vi hjälpa er att undersöka marknaden, jämföra priser och hitta utrustningen som passar era behov. Vi har insikter i marknadsutbudet och kan hjälpa er att hitta enheter som passar just era behov.

Jag vill ha hjälp

1. Vilken enhet passar din yrkesroll?

Microsoft, MAC, Lenovo, HP, Dell… Som återförsäljare har vi har kunskap och expertis inom IT-utrustning oavsett märke. Därför kan vi se till att du får en enhet som möter dina behov i arbetslivet.

Låt oss hjälpa dig att välja rätt!

Steg. 2 Hyr eller köp din dator direkt

Du såg rätt, precis som alla våra andra tjänster erbjuder vi uthyrning av datorer. Detta innebär att du precis som andra prenumerationer eller abonnemang hyr din enhet till en fast månadskostnad.

Frågor att ställa sig när man letar hårdvara

Hör av dig!

Har du frågor om Surface datorer eller annan hårdvara? Som återförsäljare har vi bred kunskap och kan hjälpa er hitta rätt enheter för just er verksamhet!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok