08 – 587 196 00

Enheter att lita på

Microsoft 365 och Surface ger dig kraften att få saker gjorda. Arbeta var du vill, säkert och modernt i ett enkelt gränssnitt.

Microsoft har fokuserat på att skapa enheter för användaren, anpassade efter hur ditt arbete ser ut i verksamheten. Beroende på vad du kommer att göra med din dator, och hur du arbetar, ska du välja en dator som möter dom behoven, varken mer eller mindre.

Steg 1. Välj dator

Steg. 2 Hyr eller köp din dator direkt

Du såg rätt, precis som alla våra andra tjänster erbjuder vi uthyrning av datorer. Detta innebär att du precis som andra prenumerationer eller abonnemang leasar din enhet till en fast månadskostnad.

Steg 3. Välj licensform

Till din dator vill du nu ha en tillhörande licens för att få verktyg och applikationer som hjälper dig i ditt arbete. Microsoft erbjuder flera licenstyper som går att kombinera för att passa era behov, till en fast månadskostnad.

På vår Microsoft365-flik hittar du ett utbud av deras vanligaste licensformer som företag oftast väljer. Men vi erbjuder hela Microsofts licens-utbud. Mer information om Microsofts alla licensformer hittar du här.

Microsoft 365

Steg 4. Välj tillbehör

Addera mus, tangentbord, skärm och touch-pen för en komplett arbetsstation. Design och gränssnitt anpassade för att underlätta, inte försvåra, ditt arbete.

Tillbehör

Steg 5. Kontorskrafts supportavtal

För att ni ska få ut det mesta av Microsofts tjänster rekommenderar vi att teckna ett av våra supportavtal. Förutom hjälp med Microsofts tjänster, verktyg och applikationer får era medarbetare hjälp med alla typer av ärenden som rör er IT.

Supportavtal

Hör av dig!

Har du frågor om Surface datorer eller annan hårdvara? Vi har bred kunskap och kan hjälpa er hitta rätt enheter för just er verksamhet!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok