08 – 587 196 00

Kraftfull enhet som levererar

Microsofts mest kraftfulla Surface hittills där prestanda möter flexibilitet. En robust dator med processordriven surfplatta och bärbar studio.

Surface Book 3 är en högpresterande dator som har alla komponenter för komplexa arbetsuppgifter och ökad produktivitet. Med ett avtagbart tangentbort får du även flexibiliteten i en surfplatta men kraften av en högpreseterande laptop.

3 års garanti + Advance Exchange

fr. 504:- /mån

Avtagbar skärm för flexibilitet

Surface Book 3 ger dig möjligheter att interagera med din skärm på olika sätt, beroende på vilken typ av arbetsuppgift du ska utföra.

Oavsett om du vill skissa idéer på en white-board yta, presentera mobilt och visa din vy för andra eller skriver en rapport eller dokumentation, så kan Surface Book 3 anpassas efter hur du vill arbeta just då.

Skapa förutsättningarna för dina medarbetare, er företagsdata och system med ett sömnlöst samarbete mellan enheter och tjänster från Surface och Microsoft365

Tekniska specifikationer

Med smidig avtagbart tangentbord kan Surface Book 3 ge dig omväxling och utrymme för kreativt arbete, på olika sätt, med olika vinklar, på samma enhet, utan att förutsättningarna för grafikprestanda eller snabbheten i datorn försvinner.

  • Windows 10 Pro
  • Tryckkänsla högupplösta pixel sense skärm
  • SSD-hårddisk (solid-state drive): 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB PCIe SSD
  • Intel® Iris® Plus Graphics samt NVIDIA® GeForce® GTX 1650 med Max-Q Design med 4GB GDDR5 grafikminne (på Intel® i7-1065G7-modeller)
  • USB-C & 2 USB-A, 2x surface connect-portar, fullstor SDXC-kortläsare samt Bluetooth trådlös 5.0-teknik
  • TPM 2.0-chip för företagssäkerhet
  • Säkerhet i Enterprise-nivå med Windows Hello-ansiktsinloggning
  • Två storlekar(15″ och 13,5″) samt flera färger

Mer om tekniska specifikationer

Nästa steg. Välj licensform

Till din dator vill du nu ha en tillhörande licens för att få verktyg och applikationer som hjälper dig i ditt arbete. Microsoft erbjuder flera licenstyper som går att kombinera för att passa era behov, till en fast månadskostnad.

På vår Microsoft365-flik hittar du ett utbud av deras vanligaste licensformer som företag oftast väljer. Men vi erbjuder hela Microsofts licens-utbud. Mer information om Microsofts alla licensformer hittar du här.

Microsoft 365

Hör av dig!

Har du frågor om Surface datorer eller annan hårdvara? Vi har bred kunskap och kan hjälpa er hitta rätt enheter för just er verksamhet!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok