08 – 587 196 00

Surface Laptop 3 för företag

Surface Laptop 3 är den senaste versionen av en enhet som kommit att bli användarens favorit. En uppdaterad design för ökad produktivitet och bättre användarvänlighet.

Med snabbare multitasking, utökad säkerhet, fler anslutningsmöjligheter och ett tilldragande utseende är detta den perfekta vardagsdatorn som har kommit att bli användarens favorit!

3 års garanti & Advance Exchange

fr. 352:- /mån

Skapa förutsättningarna för dina medarbetare, er företagsdata och system med ett sömnlöst samarbete mellan enheter och tjänster från Surface och Microsoft365.

Teknisk specifikation

Surface Laptop 3 för företag sparar tid för dig och din medarbetare med effektiv distribution, modern enhetshantering och inbygd, molnbaserad säkerhet.

  • Windows 10 Pro
  • Sensor för omgivningsljus
  • SSD-hårddisk (solid-state drive): 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
  • Intel® Iris® Plus Graphics
  • USB-C & USB-A anslutning samt Bluetooth trådlös 5.0-teknik
  • TPM 2.0-chip för företagssäkerhet
  • Säkerhet i Enterprise-nivå med Windows Hello biometrisk ansiktsinloggning
  • Två storlekar(15″ och 13.5″)  i två färger: Platinum eller Mattsvart

Mer om tekniska specifikationer

Nästa steg. Välj licensform

Till din dator vill du nu ha en tillhörande licens för att få verktyg och applikationer som hjälper dig i ditt arbete. Microsoft erbjuder flera licenstyper som går att kombinera för att passa era behov, till en fast månadskostnad.

På vår Microsoft365-flik hittar du ett utbud av deras vanligaste licensformer som företag oftast väljer. Men vi erbjuder hela Microsofts licens-utbud. Mer information om Microsofts alla licensformer hittar du här.

Microsoft 365

Hör av dig!

Har du frågor om Surface datorer eller annan hårdvara? Vi har bred kunskap och kan hjälpa er hitta rätt enheter för just er verksamhet!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok