08 – 587 196 00

En dröm för kreativiteten

Med utseendet av en stationär skärm men med mångsidigheten av en bärbar laptop är Surface Studio en kraftfull arbetsstation. En allt-i-ett-pekdator skapad för att inspirera och främja kreativt arbete på arbetsplatsen.

Med flexibel justering kan du anpassa skärmen utifrån de arbetsuppgifter du utför ensam eller tillsammans med andra.

3 års garanti & Advance Exchange

fr. 1168:- /mån

Skapa förutsättningarna för dina medarbetare, er företagsdata och system med ett sömnlöst samarbete mellan enheter och tjänster från Surface och Microsoft365.

Teknisk specifikation

Surface Studio 2 ger ett kraftfullt intryck med dess design, snabbhet och upplösning. Med justerbar skärm som enkelt kan fällas upp och ner är detta en självklar kompontent för att du ska bli inspirerad till ett mer kreativt och produktivt arbete.

  • Windows 10 Pro programvara
  • Inkl. penna, keyboard och mus
  • Upplösning: 4500 x 3000 (192 PPI)
  • 16 GB eller 32 GB (DDR4)
  • 4 x USB 3.0 (en high power-port)
  • Inbyggd TPM för företagssäkerhet och stöd för BitLocker
  • Säkerhet i företagsklass med Windows Hello-ansiktsinloggning
  • 28″ PixelSense™-skärm

Mer om tekniska specifikationer

Nästa steg. Välj licensform

Till din dator vill du nu ha en tillhörande licens för att få verktyg och applikationer som hjälper dig i ditt arbete. Microsoft erbjuder flera licenstyper som går att kombinera för att passa era behov, till en fast månadskostnad.

På vår Microsoft365-flik hittar du ett utbud av deras vanligaste licensformer som företag oftast väljer. Men vi erbjuder hela Microsofts licens-utbud. Mer information om Microsofts alla licensformer hittar du här.

Microsoft 365

Hör av dig!

Har du frågor om Surface datorer eller annan hårdvara? Vi har bred kunskap och kan hjälpa er hitta rätt enheter för just er verksamhet!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok